تفاوت چین با اروپا و آمریکا در مهار کرونا

يکشنبه 3 فروردين 1399
08:58
تفاوت چین با اروپا و آمریکا در مهار کرونا در حالی که به نظر می رسد چین در کنترل کرونا موفقیت هایی کسب کرده است انتقادها از اروپا و آمریکا برای کم کاری در این زمینه در حال افزایش است موضوعی که نشان می دهد راهکارهای چین با آمریکا و اروپا در مهار کرونا متفاوت است.

العالم - کرونا در جهان

در حالی که برخی از کشورهای اروپایی و آمریکا به دلیل کم کاری در زمینه مهار کرونا زیر انتقادهای شدید قرار گرفته اند در چین مردم و مسئولان در حال پیشرفت به مرزهای پیروزی هستند.

گزارش ها حاکی است در اروپا که مرکز فعلی شیوع بیماری است مشکلات جدی است در حالی که پکن تمرکز خود را بر پیشگیری از شیوع ویروس خارج از مرزهایش معطوف کرده است پیام بزرگ پکن این است که ما سهم و نقش خود را در مهار ویروس کرونا ادا کردیم اما غربی ها در این زمینه بسیار کند عمل کرده اند.

سازمان بهداشت جهانی که زمانی چین را مرکز همه گیری معرفی می کرد از دستاوردهای این کشور در مهار بیماری تقدیر کرده و اروپا را محور شیوع کرونا معرفی کرده است با این حال پکن هنوز نیز برای مهار بیماری تلاش می کند با این تفاوت که راهبرد جدید آن جلوگیری از ورود کرونا از طریق مسافران کشورهای دیگر است برای همین تمام مسافرانی که از کشورهای دیگر وارد چین بخصوص پایتخت این کشور شوند برای دو هفته قرنطینه می شوند و هزینه آن را نیز پرداخت خواهند کرد.

کارشناسان چینی معتقدند شماری از کشورهای غربی موضوع همه گیری کرونا را آنچنان که باید و شاید جدی تلقی نکرده اند «چیو هایبو» متخصص بیمارستانی در شهر نن جینگ در جنوب شرق چین می گوید: ما نگرانیم که چرا برخی از کشورهای غربی و اروپایی ها از چین درس نگرفته اند و بشدت با شیوع بیماری مقابله نمی کنند.

او می افزاید که انتقادها در چین از این سهل انگاری های غرب افزایش یافته است و نگرانی ها روز به روز بیشتر می شود.

«هو شی جین» سردبیر روزنامه گلوبال تایمز چین هم می گوید: اینکه کشورهایی مانند سوئد و انگلستان با قدرت و اقتدار کافی با ویروس مقابله نمی کنند یک جرم محسوب می شود چنین اقدامی باعث خواهد شد تا جان مردم به مخاطره بیفتد و بموقع نتوان بیماری را کنترل کرد و دامنه آن روز به روز گسترده تر خواهد شد.

«جانگ ون هونگ» از بیمارستان هواشون شهر شانگهای در شرق چین هم گفت: ما نگران مسافران ورودی هستیم اینطور که پیش می رود غربی ها قادر به توقف کرونا تا تابستان نخواهند بود در چین، کره جنوبی، سنگاپور و ژاپن دولت ها و ملت ها سهم خود را بخوبی ادا کرده اند اما در اروپا شاهد متغیرهای زیاد و نامعلوم هستیم و این نگران کننده است.

این کارشناسان می افزایند سازمان بهداشت جهانی تاکید دارد که دولت ها مسئول جان مردم هستند آنها باید همه بیماران و مبتلایان را شناسایی کنند تلاش ها نیز نباید باری به هر جهت باشد باید متمرکز و بموقع و دقیق باشد.

تلویزیون چین در گزارش خود آورده است نظام های غربی البته تفاوت هایی با چین دارند نمی توانند دقیقا مانند چین عمل کنند اما استفاده از تجربیات پکن می تواند برای آنها نیز مفید باشد باید دید تا چه اندازه این تجربه ها به کار بسته می شود غرب باید با قدرت مقابل کرونا بایستد.

رسانه های چین تیغه انتقادهای خود را متوجه آمریکا کرده اند و نوشته اند که این کشور از دیگران در مبارزه با کرونا انتقاد می کند و بخصوص چین را زیر نظر گرفته است اما از خود غافل مانده و به طور جدی برای مهار کرونا دست بکار نشده است گزارش ها حاکی است اختصاص منابع و راهبردهای آمریکا برای مبارزه با کرونا و اطلاع رسانی ها درباره مبتلایان زوایای نامعلوم زیادی دارد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید