کمبود کیت‌ تشخیص کرونا در کالیفرنیا؛ فقط از افراد بدحال تست گرفته می‌شود

يکشنبه 3 فروردين 1399
19:53
کمبود کیت‌ تشخیص کرونا در کالیفرنیا؛ فقط از افراد بدحال تست گرفته می‌شود
در پی کمبود تجهیزات پزشکی در بحبوبحه شیوع کرونا، مسئولان بهداشتی ایالت کالیفرنیا با صدور دستورالعملی به بیمارستان‌ها ابلاغ کردند که از این پس، تنها از افرادی که شرایط جسمانی بسیار وخیمی دارند تست کرونا گرفته شود.

العالم - کرونا در جهان

تسریع شیوع ویروس «کووید-۱۹» در آمریکا در هفته‌های اخیر موجی از نگرانی را در بین مقام‌های ایالت‌های این کشور و کادر پزشکی در خصوص کمبود تجهیزات پزشکی به وجود آورده است.

بنا به گزارش روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز»، در کالیفرنیا، علیرغم آنکه به انجام گسترده آزمایش کرونا توصیه می‌شود، مسئولان بهداشت و درمان این ایالت، دستورالعملی را به بیمارستان‌ها ابلاغ کرده‌اند که طبق آن تنها افراد با حال جسمانی وخیم را مورد آزمایش قرار دهند.

طبق این گزارش، دستورالعمل جدید مسئولان بهداشت کالیفرنیا نمایانگر کمبود کیت‌های تشخیص کرونا و تجهیزات حیاتی پزشکی همچون ماسک و گان در این ایالت می‌باشد.

تغییرات سیاست در ایالت کالیفرنیا موجب می‌شود تا مقام‌های این ایالت نتوانند به آمار دقیقی از تعداد مبتلایان به کرونا دست پیدا کنند زیرا بسیاری از مبتلایان علائم بسیار خفیفی از بیماری را دارند یا اینکه به واسطه تماسی که با فرد آلوده داشتند، آزمایش می‌دادند و هم‌اکنون بیمارستان‌های کالیفرنیا اجازه ندارند از این افراد تست کرونا بگیرند.

نیویورک‌تایمز ادامه داد که ایالات متحده در تشخیص شدت بحران شیوع کرونا بسیار با تأخیر عمل کرد و مسئولان بهداشت و درمان این کشور می‌گویند که برای پیروی از راهبرد کره جنوبی که بر انجام گسترده آزمایش کرونا به منظور مقابله با این ویروس تأکید دارد، دیر است.

طبق دستورالعمل مسئولان بهداشت ودرمان آمریکا، در کالیفرنیا و دیگر ایالات، تمرکز بر شناسایی افرادی است که شدت بیماری در آنها بسیار زیاد است و باید برای نجات جان آنها تلاش شود.

در پی دستورالعمل جدید مسئولان بهداشت ایالت کالیفرنیا، مرکز بهداشت عمومی منطقه لس‌آنجلس با صدور نامه‌ای به بیمارستان‌های این منطقه در خصوص افزایش انتقال ویروس کرونا در جامعه هشدار داد.

نگرانی‌ها از کمبود تجهیزات پزشکی در آمریکا در حالی رو به افزایش است که ویروس کرونا در این کشور به سرعت در حال شیوع است و طبق جدیدترین آمارها، تعداد قربانیان ویروس با افزایش 46 نفری به 348 مورد و تعداد مبتلایان به این ویروس با افزایش 2660 نفر به مجموع 26 هزار و 867 نفر رسید.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: «پروژه آزادی» آمریکا در تنگه هرمز «پروژه بن‌بست» است


ایران: مصون نگه داشتن متجاوزان، واقعیات حقوقی را تغییر نخواهد داد 


گزارش عراقچی به کمیسیون امنیت ملی مجلس درمورد تحولات مذاکرات ایران - آمریکا


توهم ۴۷ ساله واشنگتن؛ «گلوله جادویی» که ایران را به زانو درنیاورد


مجری مشهور آمریکا: تصمیم ترامپ به جنگ علیه ایران "احمقانه‌ترین تصمیم تاریخ" است


سپاه پاسداران ادعای آمریکا در مورد عبور از تنگه هرمز را تکذیب کرد


وزیر خارجه کشورمان با همتای ترکمنستانی خود گفتگو کرد


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و الجزایر


نمایندگان مجلس: رهنمودهای رهبری،فصل‌الخطاب است


نبیه بری خط قرمز لبنان برای مذاکره با "اسرائیل" را اعلام کرد