نتیجه آزمایش کرونای آنگلا مرکل منفی شد

دوشنبه 4 فروردين 1399
20:36
نتیجه آزمایش کرونای آنگلا مرکل منفی شد
نتیجه تست کرونای آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان منفی اعلام شد

العالم اروپا

رسانه‌های آلمان امروز گزارش داده‌اند تست «آنگلا مرکل»، صدراعظم آلمان برای تعیین ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» منفی بوده است.

صدراعظم آلمان روز گذشته (یکشنبه) به دلیل تماس با پزشکی که به ویروس کرونا مبتلا بود خودش را قرنطینه کرد.

پایگاه سی‌ان‌بی‌سی گزارش داد خانم مرکل بعد از تماس با پزشکی که به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده تصمیم گرفته خودش را قرنطینه کند.

«استفان سیبرت»، سخنگوی دولت آلمان گفت به مرکل بعد از یک کنفرانس خبری اطلاع داده شده پزشکی که روز جمعه به او واکسن تزریق کرده به ویروس کرونای جدید مبتلا شده است.

سخنگوی دولت آلمان گفت مرکل بلافاصله تصمیم گرفت خودش را قرنطینه کند. او طی روزهای آینده به طور منظم آزمایش خواهد داد و وظایفش را از منزل انجام می‌دهد.

تصمیم صدراعظم آلمان در حالی اتحاذ شده که همه‌گیری ویروس کرونا در سراسر اروپا از جمله آلمان به معضلی جدی تبدیل شده است.

کرونای جدید یکی از ۷ نوع ویروس شناخته شده «کرونا» است که باعث ایجاد بیماری در انسان می‌شود. ۴ گونه از این نوع ویروس‌ها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد می‌کنند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماری‌های حاد تنفسی می‌شوند که در مواردی به مرگ منجر می‌شود.

سازمان جهانی بهداشت بعد از ابتلای بیش از ۱۲۱ هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری آن را «همه‌گیر جهانی» اعلام کرد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود


مرشایمر: آمریکا راهی برای پیروزی در جنگ ایران ندارد


بحرینی: ما جنگ نمی‌کنیم/ دفاع از ایران نقطه پایان ندارد


شیخ زکزاکی: نام رهبر شهید ایران به نمادی از مقاومت تبدیل شده است 


سنتکام مدعی رهگیری یک کشتی ایرانی شد


سخنگوی وزارت دفاع: بخش قابل توجه از توان موشکی استفاده نشده است


وزارت اطلاعات: جاسوس رژیم صهیونیستی و ۱۵ مزدور گروهک‌های وابسته به دشمن دستگیر شدند


دیدار وزیر امورخارجه ایران با فرمانده ارتش پاکستان+ فیلم


سازمان اطلاعات سپاه: تیم‌های وابسته به گروهک‌های ضدانقلاب منهدم شدند