نتیجه آزمایش کرونای آنگلا مرکل منفی شد

دوشنبه 4 فروردين 1399
20:36
نتیجه آزمایش کرونای آنگلا مرکل منفی شد
نتیجه تست کرونای آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان منفی اعلام شد

العالم اروپا

رسانه‌های آلمان امروز گزارش داده‌اند تست «آنگلا مرکل»، صدراعظم آلمان برای تعیین ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» منفی بوده است.

صدراعظم آلمان روز گذشته (یکشنبه) به دلیل تماس با پزشکی که به ویروس کرونا مبتلا بود خودش را قرنطینه کرد.

پایگاه سی‌ان‌بی‌سی گزارش داد خانم مرکل بعد از تماس با پزشکی که به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده تصمیم گرفته خودش را قرنطینه کند.

«استفان سیبرت»، سخنگوی دولت آلمان گفت به مرکل بعد از یک کنفرانس خبری اطلاع داده شده پزشکی که روز جمعه به او واکسن تزریق کرده به ویروس کرونای جدید مبتلا شده است.

سخنگوی دولت آلمان گفت مرکل بلافاصله تصمیم گرفت خودش را قرنطینه کند. او طی روزهای آینده به طور منظم آزمایش خواهد داد و وظایفش را از منزل انجام می‌دهد.

تصمیم صدراعظم آلمان در حالی اتحاذ شده که همه‌گیری ویروس کرونا در سراسر اروپا از جمله آلمان به معضلی جدی تبدیل شده است.

کرونای جدید یکی از ۷ نوع ویروس شناخته شده «کرونا» است که باعث ایجاد بیماری در انسان می‌شود. ۴ گونه از این نوع ویروس‌ها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد می‌کنند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماری‌های حاد تنفسی می‌شوند که در مواردی به مرگ منجر می‌شود.

سازمان جهانی بهداشت بعد از ابتلای بیش از ۱۲۱ هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری آن را «همه‌گیر جهانی» اعلام کرد.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت خارجه قطر: تلاش‌ها برای کاهش تنش در منطقه در جریان است


رویترز: ذخایر موشک‌های آمریکا پس از جنگ ایران تقریباً تمام شد


حمله پهپادی یمن به فرودگاه نجران عربستان


عزاداری اربعینی دانشجویان در جوار محل شهادت رهبر شهید


غزه با پیکر ۱۱۲ شهید وداع می‌کند/ تداوم نقض آتش‌بس


رویترز: یک کشتی باری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


گاردین: ترامپ به دژ مستحکم و بسته ایران خورد


تهران کوتاه نیامد، واشنگتن عقب نشست/روایت نیویورک‌تایمز از فرسایش گزینه‌های آمریکا


دری نجف‌آبادی: هر جا در مسیر حق و ولایت باشیم، در حریم امام حسین(ع) هستیم


دهمین اجلاس کمیته مشترک اقتصادی ایران و پاکستان در اسلام‌آباد