تدابیر مجمع تشخیص مصلحت برای بررسی راه‌های سرعت بخشیدن به مبارزه با کرونا و تحقق شعار سال

سه شنبه 5 فروردين 1399
12:33
تدابیر مجمع تشخیص مصلحت برای بررسی راه‌های سرعت بخشیدن به مبارزه با کرونا و تحقق شعار سال
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نخستین روزهای سال جدید، پنج دستور کار مرتبط با شکست کرونا و تحقق شعار سال برای کمیسیون‌ها و مراکز دبیرخانه مجمع ابلاغ کرد.

العالم _ ایران / سیاسی

متن دستور العمل محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بدین شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

آقایان؛
دکتر سید مصطفی میرسلیم رئیس کمیسیون امور زیربنایی و تولیدی دبیرخانه مجمع
دکتر علی آقامحمدی رئیس کمیسیون نظارت دبیرخانه مجمع
دکتر حسین مظفر رئیس کمیسیون علمی، فرهنگی- اجتماعی دبیرخانه مجمع
دکتر داود دانش جعفری رئیس کمیسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع
سردار دکتر احمد وحیدی رئیس کمیسیون سیاسی دفاعی امنیتی دبیرخانه مجمع
دکتر سید یاسر جبرائیلی رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی دبیرخانه مجمع

با سلام
با توجه به ضرورت سرعت بخشی به پایان دادن به اپیدمی و شکست قطعی کرونا در کشور و بازگشت کسب و کارها به شرایط مطلوب و همچنین ضرورت بسیج همه ظرفیت‌های کشور برای تحقق شعار "جهش تولید"، و با تاکید ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام حضرت آیت الله آملی اقدامات زیر سریعا در دستور کار قرار گرفته و گزارش هفتگی پیشرفت امور گزارش شود.

۱- تجربه جدید اپیدمی کرونا، به عنوان یک مسئله برای آسیب‌شناسی و بازنگری در سیاست‌های کلی سلامت و سیاست‌های کلی امنیتی-دفاعی(با تمرکز بر منازعه بیولوژیک)، مورد توجه قرار گیرد.

۲- رعایت الزامات و تکالیف سیاست‌های کلی در زمینه مبارزه با کرونا ارزیابی و آسیب شناسی و پیشنهادات لازم را ارایه دهید.

۳- جلسات هم‌اندیشی با تولیدکنندگان کشور که به فرموده رهبر انقلاب، فرماندهان، پیشروان، خط‌شکنان و صفوف مقدم عرصه حیاتی «تولید داخلی، رونق اقتصادی و گسترش رفاه عمومی» هستند، برگزار شده و نظر آنان درباره الزامات تحقق سیاست‌های کلی مرتبط با جهش تولید، اخذ شود.

۴- ضمن اعلام آمادگی کامل مجمع و واحدهای کارشناسی و پژوهشی آن در کمک به قوای سه گانه در سرعت بخشیدن در مبارزه با کرونا و جهش تولید از بعد وظیفه ذاتی خود در اجرایی شدن سیاست‌های کلی و نظارت بویژه سیاست های کلی سلامت بر خود لازم می دانیم که درصورت ملاحظه کاستی‌های سیاستی و قانونی برای تحقق و اصلاح سیاست‌ها پیشنهاداتی استخراج و برای تصمیم گیری در صحن مجمع ارایه کنید.

۵- پیشنهادات و نظرات کارشناسی اعضای مجمع، و نخبگان و پژوهشگران مرتبط با مجمع جهت برون رفت از شرایط کنونی و تحقق شعار سال اخذ، جمع بندی و در اختیار نهادهای زیربط قرار گیرد.»

0% ...

آخرین اخبار

لاوروف: فرانسه حامی تروریست‌ها در آفریقا است


اقدام عربستان برای محاصره یمن، خدمت به پروژه صهیونیسم است +فیلم


روسیه: غرب و اوکراین در تدارک «اقدام تحریک‌آمیز» تازه علیه مسکو می شوند


وزارت خارجه یمن: هر گونه تشدید تنش عربستان با پاسخ متقابل مواجه خواهد شد


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به ارتفاعات علی الطاهر وتخریب خانه های جنوب لبنان


آمریکا درگیر تشدید بحران‌های اقلیمی؛ از سیل هاوایی تا خشکسالی بی‌سابقه آریزونا


چرا عربستان سعودی بر محاصره و حمله به یمن اصرار می‌ورزد؟ +فیلم


بازگشت سیاست ترور؛ اسرائیل حملات خود به داخل شهر غزه را گسترش داده است


جزئیات عملیات پیشگیرانه‌ که ماشین جنگی بن‌سلمان را در هم شکست+فیلم


رویترز: تهران از سیاست دفاعی به تهاجمی روی می آورد