درخواست امارات برای رفع تحریم فرزند رئیس‌جمهور سابق یمن

سه شنبه 5 فروردين 1399
12:40
درخواست امارات برای رفع تحریم فرزند رئیس‌جمهور سابق یمن برخی منابع یمنی گفتند که امارات از عربستان سعودی، رفع تحریم بین‌المللی پسر «علی عبدالله صالح» رئیس‌جمهور سابق یمن را خواستار شده است.

العالم - امارات

برخی منابع یمنی فاش کردند که امارات از عربستان سعودی برای اعمال فشار بر دولت مستعفی یمن به منظور حذف نام «احمد» فرزند «علی عبدالله صالح» از فهرست تحریم‌های بین‌المللی، درخواست کمک کرده است.

این منابع گفتند که از دیدگاه امارات، احمد صالح از پنج سال پیش که در ابوظبی اقامت دارد، هیچگونه تخلف و اقدام مشکوکی را انجام نداده است.

وبگاه «عربی ۲۱» به نقل از این منابع گزارش داد که ابوظبی از ریاض خواسته است با این درخواست موافقت کند چرا که این امر در هدایت احمد علی صالح به سمت تعامل مثبت با ائتلاف سعودی علیه یمن در دوره آتی نیز تأثیرگذار خواهد بود.

به گفته این منابع، «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی نیز در پاسخ گفته است که اجرای هر گونه اقداماتی در زمینه رفع تحریم بین‌المللی احمد صالح تا زمان حضور وی در ریاض و اصلاح اوضاع حزب «المؤتمر الشعبی العام» (حزب علی عبدالله صالح) به تعویق بیافتد.

احمد صالح ۴۸ ساله فرزند ارشد علی عبدالله صالح رئیس جمهور سابق یمن است که به مدت هشت سال فرمانده گارد ریاست‌جمهوری بوده و پس از آن به عنوان سفیر یمن در امارات تعیین شد.

ژوئن ۲۰۱۴ اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه احمد صالح وضع کرد که از جمله ممنوعیت سفر و بلوکه شدن دارایی‌های او است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان با رئیس‌جمهور پاکستان دیدار کرد


حماس: اسرائیل به‌دنبال تحمیل ساختار سیاسی جدید در غزه است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با پزشکیان


توافق ایران و عمان بر سر گفتگو از طریق کارگروه مشترک درباره مدیریت هرمز


استان تهران ۱۳ و ۱۴ تیر تعطیل شد


بیانیه حزب الله لبنان در خصوص حملات جدید رژیم صهیونیستی


پزشکیان وارد اسلام‌آباد شد


عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


دلیل ترس رژیم صهیونیستی از ناوگان آزادی چیست؟


۵۴ هزار نفر از سفر حج بازماندند