قانونگذار عراقی: رزمایش آمریکا و امارات، اقدامی تحریک‌آمیز بود

چهارشنبه 6 فروردين 1399
16:39
قانونگذار عراقی: رزمایش آمریکا و امارات، اقدامی تحریک‌آمیز بود عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق اجرای مانور مشترک آمریکا و امارات را پیامی تحریک‌آمیز برای کشورهای منطقه خواند.

العالم - عراق

«کریم علیوی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق امروز (چهارشنبه) گفت که برگزاری مانور مشترک آمریکا و امارات پیام تحریک‌آمیز جدیدی برای کشورهای منطقه‌ است.

علیوی در مصاحبه با وبگاه «المعلومه» افزود که همزمان با برگزاری این مانور اخباری در رسانه‌های عربی حاشیه خلیج فارس درباره تلاش آمریکایی‌ها برای کودتای نظامی در عراق منتشر شد.

او توضیح داد: قطعا آمریکا هرگز نمی‌تواند همانند کودتا در کشورهای آمریکای لاتین، دست به کودتاهای نظامی دیگری بزند و لذا به استراتژی جدید در منطقه خلیج فارس و خاورمیانه مبنی بر اصل تحریک از طریق نیروها و بازوهای خود در منطقه روی آورده است.

وی همچنین افزود: مانور اخیر آمریکا و امارات پیام تحریک‌آمیز جدیدی به کشورهای منطقه است، این قبیل فعالیت‌ها پیام روشنی دارند و آن اجرای عملیات‌های تحریک‌آمیز برای سلطه بر کشورهای منطقه و تضعیف حکومت‌های آن است.

مانور نیروهای دریایی آمریکایی و نیروهای اماراتی در پایگاه «الحمرا» امارات دو روز پیش به پایان رسید. این مانور مشترک در حالی برگزار شد که دیگر مانورهای آمریکا در منطقه به دلیل شیوع ویروس کرونا تعلیق شده است.

طبق گزارش شبکه الجزیره، نیروهای شرکت‌کننده در این مانور تصرف یک برج مراقبت فرودگاه و یک پالایشگاه نفت و نیز عملیات تفتیش و جستجوی نیروهای دشمن در خیابان‌های تنگ و باریک را تمرین کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید