تروریست‌های حامی ترکیه بار دیگر آب شهر الحسکه را قطع کردند

چهارشنبه 6 فروردين 1399
18:51
تروریست‌های حامی ترکیه بار دیگر آب شهر الحسکه را قطع کردند
نیروهای ارتش ترکیه و تروریست‌های همسو با این کشور پس از چهار روز قطعی بار دیگر آب شهر الحسکه را به روی مردم این شهر بستند.

العالم _ سوریه

ارتش و مزدوران ترکیه در شمال سوریه بار دیگر جریان انتقال آب به شهر الحسکه را مسدود کردند. این در حالی بود که دولت سوریه صبح امروز جریان آب را به راه انداخته بود.

«محمود عکله» مدیر سازمان آب الحسکه به خبرگزاری سانا گفت که نیروهای ارتش ترکیه و مزدورانشان کارگران سازمان آب را از ایستگاه پمپاژ آب بیرون انداخته و مانع ادامه کار آن‌ها شده‌اند.

به گفته وی صبح فردا بار دیگر کارگران برای وصل کردن آب به ایستگاه خواهند رفت چرا که هیچ راه دیگری برای رساندن آب به نیم میلیون جمعیت شهر الحسکه و مناطق اطراف آن وجود ندارد.

شورای شهر الحسکه امروز برای حل مشکل آب شرب اهالی مجبور به استفاده از تانکرهای آب شد تا مشکل چاههای آب «علوک» و ایستگاه پمپاژ آب حل شود.

صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) نیز امروز اقدام رژیم ترکیه و گروه‌های تروریستی آن در قطع آب آشامیدنی شهر الحسکه و شهرک‌های حومه آن را محکوم و تأکید کرد که این اتفاق زندگی و جان حدود نیم میلیون نفر را در معرض خطر قرار داده است، آنهم در زمانی که دنیا برای مقابله با ویروس کورنا را قبل از گسترش بیش‌تر آن تلاش می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


استعفا مدیرعامل تروث سوشال پس از ثبت 1.1 میلیارد دلار زیان


نمایندگی ایران: توقیف کشتی حامل تجهیزات پزشکی «توسکا» نقض آشکار قوانین بین‌المللی است


فون‌درلاین: هدف مشترک اروپا، مذاکره برای پایان پایدار جنگ است


تخریب یک مسجد و چند ساختمان غیرنظامی در سوریه توسط ارتش رژیم صهیونیستی


عراقچی اهداف سفر منطقه ای خود را تشریح کرد


هشدار فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان درباره پیامدهای ناگوار مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی


بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم اسرائیل درباره تومور سرطانی نتانیاهو


لندن در واکنش به فشار ترامپ بر سر فالکلند: حاکمیت با انگلیس است


حزب‌الله: آتش‌بس بدون تعهدات "اسرائیل" بی‌معنی است