فرار رو به جلو به سبک یاوه گویی های پومپئو

چهارشنبه 6 فروردين 1399
23:28
فرار رو به جلو به سبک یاوه گویی های پومپئو گزارش های منتشره درباره نقش آمریکا در زمینه شیوع ویروس کرونا آنقدر باعث خشم شدید دولتمردان کابینه دونالد ترامپ رییس جمهور این کشور شده که به جای پاسخگویی به مردم، قربانیان این ویروس را با شیوه ای نژادپرستانه عامل قربانی شدن خودشان معرفی کردند.

العالم آمریکا

این اقدام بر اساس همان منطق "حمله بهترین دفاع است" توسط مسئولین این دولت انجام شده است. به عنوان نمونه، مایک پومپئو وزیر امور خارجه آمریکا مجددا چین، ایران و روسیه را در زمینه شیوع کرونا متهم کرد با اینکه پیشتر چین به آمریکا درباره هر گونه سیاسی کردن این بیماری هشدار داده و واشنگتن را مسئول شیوع کرونا دانسته بود.

پومپئو ادعا کرد که تاخیر پکن در زمینه ارائه اطلاعات درباره کرونا باعث به خطر افتادن جان مردم دنیا شد و ایران و روسیه نیز به خاطر به اصطلاح درغگویی رسانه ای در این زمینه مسئولند!

کارشناسان می گویند که بهتر بود پومپئو به جای این یاوه گویی، پاسخی برای گزارش فرانسیس بویل کارشناس آمریکایی سلاحهای بیولوژیک می یافت که کاخ سفید را به دست داشتن در زمینه تولید و شیوع ویروس کرونا متهم کرده و یا پاسخی به اتهام های وارده از سوی چین می داد که ارتش آمریکا را عامل انتقال این ویروس می داند و یا جواب کرملین را می داد که اتهام هایی مشابه را علیه آمریکا مطرح کرده است.

پومپئو کوشید با این یاوه گویی، کشورهای متخاصم با آمریکا را عامل انتشار این ویروس معرفی کند اما گویا فراموش کرده که بویل در این زمینه چه گفته یا گیسبی ریموچی مدیر مرکز پژوهشهای داروسازی میلان ایتالیا چه مطالب خطرناکی در این زمینه مطرح کرده است.

ریموچی در این زمینه گفته است که کرونا قبل از اینکه در چین ظاهر شود، در شمال ایتالیا پدیدار شده بود که البته این سخن با سانسور شدید خبری مواجه شده و اجازه انتشار آن را به هیچ طرفی نداده اند.

ریموچی مدتی قبل گفته بود: پزشکان ایتالیایی در ماه های نوامبر و دسامبر 2019 با شیوع نوعی التهاب بسیار شدید ریوی در منطقه لومباردیا در شمال کشور مواجه شده بودند که نشان می دهد ویروس کرونا قبل از آنکه به چین برسد، در ایتالیا بوده است.

سخن ریموچی نشانه درست بودن نظریه توطئه آمریکا علیه چین و دیگر کشورهای جهان و همچنین اتهام وارده از سوی سخنگوی وزارت امور خارجه چین درباره دست داشتن آمریکا در انتشار ویروس کرونا در چین و تولید این ویروس در آزمایشگاهی در ایالت مریلند آمریکا است.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند


نتانیاهو میان فشار آمریکا و خطر سقوط سیاسی + فیلم


قدردانی رئیس‌جمهور از نقش پاکستان در تثبیت آتش‌بس؛ تهران و اسلام‌آباد در مسیر همکاری‌های گسترده‌تر


پاکستان در قلب دیپلماسی؛ نخست‌وزیر و فرمانده ارتش راهی نشست سوئیس شدند


گزارش اختصاصی العالم از بازگشت زندگی به روستای صریفا خط مقدم مقاومت لبنان


روایت مقاومت در برنامه عالمکم ؛ از موکب تنگه هرمز تا مسجد سوخته ای  در رام‌الله+فیلم


تله لبنان؛ هشداری درباره پیامدهای نقض توافق‌ در پرتو تجربه‌های تاریخی


ابتکار راهبردی تهران در شانگهای؛ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم انرژی کشورهای عضو


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره