عربستان گفت وگو با روسیه درباره توازن در بازار نفت را تکذیب کرد

جمعه 8 فروردين 1399
19:32
عربستان گفت وگو با روسیه درباره توازن در بازار نفت را تکذیب کرد وزارت انرژی عربستان روز جمعه هرگونه گفت و گوی این کشور با روسیه را درباره ایجاد توازن در بازار نفت تکذیب کرد.

العالم - عربستان سعودی

به گزارش تمارنمای سعودی «السبق»، یک مقام مسئول در وزارت انرژی عربستان گفت هیچ توافقی میان عبدالعزیز بن سلمان بن عبدالعزیز وزیر انرژی با همتای روسی اش درباره افزایش تعداد اعضای اوپک پلاس حاصل نشده است.

وی همچنین هرگونه مذاکره میان ریاض و مسکو در خصوص دست یابی به توافقی برای ایجاد توازن در بازار نفت را رد کرد.

این در حالی است که رسانه ها پیشتر اعلام کردند که عربستان در حال گفت و گو با روسیه درباره ایجاد توازن در بازار نفت است.

رییس صندوق سرمایه گذاری روسیه در این باره گفته بود: ما با عربستان و برخی از کشورها در ارتباط هستیم و متوجه شدیم اگر تعداد اعضای اوپک پلاس افزایش یابد، احتمال یک توافق مشترک برای توازن بازار نفت وجود دارد.

به دنبال شیوع گسترده کرونا در دنیا، توافق میان اوپک و کشورهای تولیدکننده دیگر برای کاهش تولید به منظور تقویت قیمت ها در ماه جاری میلادی از هم پاشید و قیمت نفت کاهش یافت.

این در حالی است که بهای نفت خام در ماه مارس (اسفند/فروردین) بدلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونا و شکست کشورهای عضو اوپک پلاس در رسیدن به توافق برای کاهش تولید، به پایین ترین سطح خود طی چند دهه اخیر رسیده است.

خبرگزاری اسپوتنیک در این باره نوشته، عربستان به دنبال مخالفت روسیه در اوایل ماه مارس (اسفند) که اعلام کرده بود نمی تواند با کاهش بیشتر تولید موافقت کند، با تزریق سیل آسای نفت به بازار به جنگ کاهش قیمت با مسکو آمده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

انهدام ۴ هسته تروریستی در جنوب شرق کشور؛ ۱۹ نفر دستگیر و ۵ نفر به هلاک رسیدند


سرپرست وزارت دفاع: پشتیبانی از نیروهای مسلح با قدرت ادامه دارد


در صورت تداوم تجاوز و شرارت با شدت بیشتری با آنها برخورد می‌شود


انفجارهای مهیب در اراضی اشغالی/ اصابت موشک به حیفا + فیلم


نخست وزیر کوزوو در انتخابات پیروز شد


رییس جمهور کلمبیا: فاشیسم در کاخ سفید عقلانیت را مختل کرده است


سفر رئیس‌جمهوری چین به کره‌شمالی با محوریت گسترش همه‌جانبه روابط


چین بر دستیابی سریع به آتش‌بس پایدار در خاورمیانه تاکید کرد


جنگ اوکراین در بن‌بست؛ از نشست چهارجانبه لندن تا تشدید تنش‌ها در سایه چرنوبیل + فیلم


آماده‌باش بیمارستان‌های اسرائیل از بیم تلفات ناشی از حملات موشکی ایران