مرگ 756 ایتالیایی مبتلا به کرونا در 24 ساعت گذشته

يکشنبه 10 فروردين 1399
22:07
مرگ 756 ایتالیایی مبتلا به کرونا در 24 ساعت گذشته مقامات ایتالیا اعلام کردند طی 24 ساعت گذشته 756 نفر دیگر در این کشور به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند تا مجموع قربانیان کرونا در این کشور اروپایی به 10 هزار و 779 نفر برسد.

العالم - اروپا

مقامات ایتالیا روز یکشنبه اعلام کردند که طی 24 ساعت گذشته 756 نفر در این کشور به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند تا مجموع قربانیان کرونا در این کشور اروپایی به 10779 نفربرسد.

همچنین طی 24 ساعت گذشته ابتلای 5217 نفر دیگر در این کشور به ویروس کرونا مثبت اعلام شد و مجموع مبتلایان به 97 هزار و 689 نفر رسید.

تعداد بهبود یافتگان از ویروس کرونا در ایتالیا نیز 13030 نفر اعلام شده و از مجموع مبتلایان نیز 3906 نفر در شرایط وخیم قرار دارند.

همانند روزهای گذشته منطقه لومباردیا در شمال ایتالیا بیشترین آمار ابتلا و قربانیان ویروس کرونا را داشته است.

بر اساس آخرین گزارش، منطقه لومباردیا طی 24 ساعت گذشته 416 مورد مرگ به دلیل ابتلا به ویروس کرونا را گزارش داده تا مجموع قربانیان در این منطقه به 6360 نفر برسد.

همچنین طی مدت مذکور 1592 مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا در این منطقه گزارش شده و مجموع مبتلایان در منطقه لومباردیا به 41007 نفر رسیده است.

وضعیت وخیم ویروس «کووید۱۹» در ایتالیا همچنان ادامه دارد و مسئولان درمانی درباره نقطه اوج آن هشدار داده‌اند.

خبرگزاری «رویترز» دو روز پیش خبر داده بود که رئیس مؤسسه سلامت ملی ایتالیا می‌گوید، ایتالیا به هنوز به پیک شیوع ویروس کرونا نرسیده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نعیم قاسم: دشمن به بن بست خورد/ سلاح خود را تحویل نمی دهیم/ تاکید ایران در پاکستان منجر به آتش‌بس شد


بازتاب جهانی مهندسی معکوس سلاح‌های آمریکایی در ایران


سرکنسول ایران در کراچی: دیپلماسی برای توقف جنگ و بازدارندگی در برابر تجاوزگری است


تاکر کارلسون: ترامپ به برده نئومحافظه‌کارها تبدیل شده است


آتش‌بس باید به توقف کشتار و تخریب در لبنان منجر شود


شلیک موشک از لبنان، مراسم «مرون» در اسرائیل را لغو کرد


آکسیوس: ایران طرح جدیدی ارائه کرده است


استقبال طرف سعودی از زائران ایرانی در بدو ورود به عربستان+فیلم


عراقچی: همسایگان اولویت ما هستند


دستور کار عراقچی در مذاکرات با مقامات روسیه/ گزارشی از رایزنی ها در پاکستان و عمان