الحشد الشعبی حمله داعش در الأنبار را خنثی کرد

دوشنبه 11 فروردين 1399
09:22
الحشد الشعبی حمله داعش در الأنبار را خنثی کرد
تعدادی از تروریست‌های داعش قصد حمله به نیروهای «الحشد العشبی» عراق در غرب استان الأنبار را داشتند که با مقابله و سرعت عمل این نیروها روبرو شدند.

العالم _ عراق

سازمان «الحشد الشعبی» امروز (دوشنبه) از مقابله با حمله داعش در غرب استان «الانبار» در مرز سوریه و عراق خبر داد.

بر اساس گزارش وبگاه «المعلومه»، «احمد نصرالله» معاون فرماندهی الانبار در الحشد االشعبی اعلام کرد: تعدادی از تروریست‌ها تلاش کردند به نیروهای الحشد الشعبی تعرض کنند اما سرعت عمل قهرمانان الحشد باعث دفع این حمله شد و تیپ ۱۸ در فرماندهی عملیات الانبار توانست جلوی آن را بگیرد.

دیروز نیز نیروهای سازمان الحشد الشعبی و پلیس فدرال عراق توطئه عناصر تروریستی داعش برای نفوذ به سامراء را ناکام گذاشتند.

الحشد الشعبی با صدور بیانیه‌ای در این باره گفت: نیروی مشترک از تیپ ۴۱ الحشد وپلیس فدرال تلاش عناصر داعش برای نفوذ به جنوب سامراء را خنثی کردند.

در ادامه این بیانیه آمده بود، الحشد و پلیس فدرال با عناصر داعش درگیر شده و تعدادی از آنها را نیز زخمی کردند.

thvs

0% ...

آخرین اخبار

گروه هفت در بیانیه ای از توافق ایران و آمریکا حمایت کرد / اعلام مواضع درباره لبنان و غزه


ادعای کانال ۱۲ اسرائیل: دولت آمریکا متن تفاهمنامه با ایران به اطلاع تل‌آویو نرسانده است


جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا: یادداشت تفاهم با ایران شامل لبنان نیز می شود.


تیم ملی عراق در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه چهار بر یک از نروژ شکست خورد


المشاط: نیروهای مسلح ایران، الگویی الهام بخش برای جهان اسلام هستند


ونس: توافق با ایران، توافق صلح منطقه‌ای است


هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم