خودکشی یک مقام دولتی ارشد آلمان به‌دلیل بحران کرونا

دوشنبه 11 فروردين 1399
11:46
خودکشی یک مقام دولتی ارشد آلمان به‌دلیل بحران کرونا
یکی از مقامات ارشد وزارت دارایی آلمان به‌دلیل نگرانی از تبعات شیوع ویروس کرونا در این کشور خودکشی کرد.

العالم - کرونا در جهان

«توماس شفر» معاون وزیر دارایی آلمان در ایالت «هسن»، روز شنبه به‌دلیل نگرانی از اوضاع ناشی از شیوع کرونا در این کشور خودکشی کرده است.

به نوشته نشریه «بلومبرگ»، جسد این سیاست‌مدار هم حزبی«آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان بر روی ریل راه آهنی در مجاورت شهر فرانکفورت یافت شد.

پلیس و دادستانی این ایالت گفته‌اند سرنخ‌ها و اظهارات شاهدان نشان می‌دهد که شفر مرتکب خودکشی شده است.

روز یکشنبه فرماندار هسن گفت خودکشی شفر با وضعیت ناشی از شیوع کرونا در آلمان مرتبط است. او گفت شفر نگران بود که «آیا این امکان وجود دارد که در برآورده کردن انتظارات عظیم مردم به‌خصوص از نظر مالی موفقیتی حاصل شود».

فرماندار هسن افزود: «فرض من بر این است که این نگرانی‌ها بر او فائق آمدند. ظاهراً او نتوانسته بود راهی بیابد. او در ناامیدی فرو رفته بود و ما را ترک کرد».

دولت فدرال آلمان در تلاش است بسته‌های کمکی گسترده‌ای را برای کمک به افرادی که از شیوع کرونا متضرر می‌شوند، توزیع کند.

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آلمان تا کنون به بیش از ۶۰ هزار نفر رسیده است که از این میان ۵۴۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: توقیف کشتی‌ها توسط آمریکا دزدی دریایی و غارت مسلحانه در آب‌های بین‌المللی است


بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت اربعین عروج ملکوتی شهید لاریجانی و همراهانش


فارین پالیسی: تاب‌آوری اقتصادی، کلید پیروزی در جنگ آمریکا و ایران


میدل‌ایست آی: در جنگ علیه ایران،"اسرائیل" و آمریکا بازندگان اصلی هستند


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با ویتکاف در تلاش برای کاهش تنش در منطقه


درخواست کمک مالی دولتی شرکت‌های هواپیمایی آمریکا از ترامپ


نامه ستاد حقوق بشر ایران به یونیسف در محکومیت جنایات علیه کودکان کشورمان


جزئیات دیدار عراقچی با پوتین در سن پترزبورگ + فیلم و عکس


اذعان صدراعظم آلمان: ایران در جنگ قدرتمندتر و در مذاکره ماهرتر است


بیانیه مجمع تشخیص مصلحت نظام به مناسبت چهلمین روز شهادت دکتر علی لاریجانی