اختصاصی العالم | تسلط نیروهای یمنی بر مناطق جدیدی در شرق جوف

دوشنبه 11 فروردين 1399
15:44
اختصاصی العالم | تسلط نیروهای یمنی بر مناطق جدیدی در شرق جوف ارتش و نیروهای مردمی یمن امروز-دوشنبه، کنترل مناطق گسترده ای از صحرای رابط میان استان های جوف و مارب را به دست گرفتند.

العالم- یمن

منابع میدانی به العالم گزارش کردند ارتش و نیروهای مردمی یمن کنترل پایگاه "اللبنات" و مناطق "المرازیق" و "الفراید" را به دست گرفتند، این مناطق از مهمترین مراکز تجمع مزدوران ائتلاف متجاوز یمن در شرق الجوف، محسوب می شد.

براساس این گزارش، در جریان این عملیات، شمار قابل توجهی از مزدوران سعودی توسط ارتش و نیروهای ومردمی یمن به هلاکت رسیده و زخمی شدند، مقدار قابل توجهی تسلیحات و تجهیزات نظامی نیز در جریان این عملیات به غنیمت گرفته شد.

آزاد سازی مناطق جدیدی در شرق استان الجووف از این جهت حائز اهمیت است که عرصه را بر مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی در شهر مارب تنگ می کند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسراییل به ایران علت ناامنی در خلیج فارس و تنگه هرمز است


پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌


جلسه ائتلاف شیعی «چارچوب هماهنگی» برای تعیین نامزد نخست‌وزیری عراق به جمعه موکول شد


حزب‌الله: اگر اسرائیل از خاک لبنان کاملًا عقب‌نشینی نکند، تا آخرین نفس مبارزه خواهیم کرد


قالیباف: بازگشایی تنگه هرمز با نقض فاحش آتش‌بس ممکن نیست


قدردانی وزارت اطلاعات از مجاهدت سپاهیان اسلام در جنگ


قدردانی وزیر خارجه از اهتمام دولت سریلانکا در عملیات امداد و نجات ملوانان ناوشکن دنا


بازداشت ۳۰ فلسطینی در شرق رام‌الله؛ یورش ۶۴۲ شهرک‌نشین به مسجدالاقصی


شهرک‌نشینان صهیونیست خواستار شهرک سازی در جنوب سوریه شدند+ فیلم


کشته شدن دومین نظامی فرانسوی یونیفل طی روزهای اخیر