جهانگیری: مردم نیاز به آزادی، استقلال و جمهوری اسلامی را از یاد نبرده و نمی‌برند

سه شنبه 12 فروردين 1399
11:14
جهانگیری: مردم نیاز به آزادی، استقلال و جمهوری اسلامی را از یاد نبرده و نمی‌برند معاون اول رییس جمهوری در توییتی با اشاره به بزرگداشت ۱۲ فروردین نوشت: مردم ما از آن روز تاکنون حتی در دشوارترین ایام تحمیل جنگ، اعمال تحریم و همه‌گیری بیماری کرونا، هرگز نیاز به ⁧آزادی⁩، ⁧استقلال⁩ و جمهوری اسلامی را از یاد نبرده و نمی‌برند.

العالم-ایران

«اسحاق جهانگیری» در رشته توییتی نوشت : یاد و خاطره ١٢ فروردین ۵۸ گرامی باد؛ روزی که ملت ایران با مشارکت تام و تمام در ⁧رفراندوم جمهوری اسلامی⁩، رای به قانونی شدن خواست و اراده تاریخی خود داد.

وی تاکید کرد: مردم ما از آن روز تاکنون حتی در دشوارترین ایام تحمیل جنگ و اعمال تحریم و همه‌گیری بیماری کرونا، هرگز نیاز به ⁧آزادی⁩، ⁧استقلال⁩ و جمهوری اسلامی را از یاد نبرده و نمی‌برند.

پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷، به دعوت امام خمینی (ره) همه‌پرسی حکومت جمهوری اسلامی در سراسر ایران برگزار شد و در ۱۲ فروردین ۱۳۵۸، ۹۸.۲ درصد واجدان شرکت در همه‌پرسی با دادن رای «آری»، موافقت خود را با استقرار نظام جمهوری اسلامی در ایران اعلام کردند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد