بدنبال شیوع کرونا در آمریکا؛

سندرز: ده‌ها میلیون آمریکایی در مرز گرسنگی هستند

پنج‌شنبه 14 فروردين 1399
09:06
سندرز: ده‌ها میلیون آمریکایی در مرز گرسنگی هستند «برنی سندرز» سناتور آمریکایی درباره گرسنگی ده‌ها میلیون آمریکایی در جریان بحران شیوع کرونا هشدار داد و از دولت فدرال خواست دسترسی همه را به غذا تضمین کند.

العالم - آمریکا

«برنی سندرز» سناتور ایالت ورمونت و یکی از نامزدهای حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا بامداد پنجشنبه در پیامی توییتری نوشت: در این بحران اقتصادی فزاینده، ده‌ها میلیون آمریکایی در آستانه گرسنگی هستند. نمی‌توانیم اجازه دهیم چنین اتفاقی بیافتد.

سندرز با بیان این مطلب، از دولت فدرال آمریکا خواست که با اقدامی فوری دسترسی همه شهروندان ایالات متحده را به غذا در دوران شیوع ویروس کرونا تضمین کند.

سناتور آمریکایی در پیامی دیگر تاکید کرد: همه‌گیری کرونا هر روز راه‌هایی را که آمریکا از آن طریق فقرا و اقشار ضعیف را پشت سر می‌گذارد، پررنگ‌تر می‌کند. میلیون‌ها کارگر بدون حقوق مانده‌اند. نیمی از مردم ما چشمشان به حقوق هفتگی است و ۸۷ میلیون نفر یا بدون پوشش بیمه هستند یا بیمه ضعیفی دارند.

با تشدید شیوع ویروس کرونا در آمریکا بسیاری از کسب‌وکارها و صنایع بزرگ و کوچک تعطیل شده‌اند و جمعیت انبوهی به بیکاران در این کشور افزوده شده که ضرورت اعطای بسته‌های مالی کمکی از سوی دولت مرکزی این کشور را دوچندان می‌کند.

«گلدمن ساکس» شرکت خدمات مالی و بانکداری آمریکایی این هفته در گزارشی پیش‌بینی کرد که در نتیجه تبعات اقتصادی کرونا، نرخ بیکاری در سه ماهه دوم سال جاری میلادی در آمریکا به ۱۵ درصد افزایش خواهد یافت.

ساکس همچنین پیش‌بینی کرد که تولید ناخالص داخلی آمریکا در همین مدت ۳۴ درصد کاهش خواهد یافت. آمار اولیه‌ای که هفته گذشته منتشر شد نشان می‌دهد که ۳.۳ میلیون نفر در آمریکا بیکار شده‌اند که این امر چشم‌انداز اقتصادی این کشور را تیره‌تر کرده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است


پوتین: ایران به دنبال تسلیحات هسته‌ای نیست + فیلم


گزارش العالم از مشارکت کودکان در فعالیت های آموزشی در راهپیمایی های شبانه در تهران


رایزنی وزیر خارجه قطر با عراقچی پس از دیدار با مقامات آمریکایی


بقائی: مدیرکل آژانس انرژی اتمی دست از سیاسی کاری بردارد


آیت‌الله نوری همدانی: مسلمانان از مردم لبنان و حزب‌الله حمایت کنند


دیدار سرلشکر عبداللهی با فرمانده کل قوا/ ابلاغ تدابیر جدید برای مقابله مقتدرانه با دشمن


غول های نفتی: بازارهای جهانی انرژی دستخوش تغییرات بی سابقه خواهد شد


پزشکیان: هرگونه مذاکره‌ای با هدف احقاق حقوق ملت و دفاع مقتدرانه از منافع ملی است