امید آمریکا به الزرفی برای انحلال الحشد الشعبی

جمعه 15 فروردين 1399
13:37
امید آمریکا به الزرفی برای انحلال الحشد الشعبی تحلیلگر سیاسی عراقی معتقد است که واشنگتن به نخست‌وزیری «عدنان الزرفی» به منظور منحل کردن سازمان الحشدالشعبی و مبارزه با گروه‌های مقاومت دل خوش کرده است.

العالم - عراق

«سعد الکعبی» تحلیلگر سیاسی عراق امروز (جمعه) گفت که آمریکا بخشی از نیروهای خود را از پایگاه‌های نظامی در داخل عراق خارج کرد تا از طریق مزدوران خود در رأس قدرت، جنگ داخلی ایجاد کند.

الکعبی در مصاحبه با وبگاه «المعلومه» گفت آمریکا می‌داند که تمامی طرح‌های آن شناخته شده است و این کشور در صورت اجرای حملات و جنایت جدید علیه الحشدالشعبی ، فرماندهان آن و شخصیت‌های ملی، هرگز اهداف خود را محقق نخواهد کرد.

او افزود: آمریکا به وجود عدنان الزرفی در رأس قدرت به منظور تحقق اهداف خود در منحل کردن الحشد الشعبی و مبارزه با گروه‌های مقاومت دل خوش کرده است تا الزرفی با استناد به توافقنامه امنیتی امضاشده بین بغداد و واشنگتن درخواستی به دولت آمریکا ارائه کرده و به این ترتیب نیروهای رزمی آمریکا وارد عراق شده و الزرفی از آن‌ها برای به دست گرفتن قدرت در کشور با توسل به زور، استفاده کند.

الکعبی تصریح کرد که واشنگتن برای ایجاد جنگ داخلی در عراق تلاش می‌کند و در همین راستا نیروهای خود را از برخی پایگاه‌ها خارج کرد تا از واکنش گروه‌های مقاومت به دور باشند و از سوی دیگر از مزدوران خود در روند سیاسی به منظور تحقق اهداف خود مبنی بر هدف قرار دادن الحشد الشعبی و فرماندهان آن، حمایت به عمل می‌آورد تا به این ترتیب آمریکا و مزدوران آن قدرت در عراق را به دست گیرند.

0% ...

آخرین اخبار

تعهد قاطع ایران به همکاری برد - برد با چین


حملات اخیر زیرساخت‌های امدادی و درمانی ایران را هدف قرار داده است


ترامپ: اگر از تفاهمنامه با ایران خوشم نیاید آنها را بمباران میکنم


پس از افول هژمونی آمریکا؛ چرا کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگری به ایران نیاز دارند؟


گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و چین


صداوسیما با شعار «صدای حقیقت خاموش نخواهد شد»، سالگرد حمله به صدا و سیما را گرامی می‌دارد


شیخ نعیم قاسم: به طور میانگین روزانه ۳۰ عملیات انجام دادیم/ به پیروزی برای لبنان و بیرون راندن اسرائیل ایمان داریم


از جبل عامل تا تهران؛ فروپاشی افسانه "اسرائیل بزرگ" و شکل‌گیری نظم چندقطبی در خاورمیانه


تأکید رئیس کل بانک مرکزی بر توسعه تجارت ایران و روسیه


حماس: رایزنی‌ها برای اجرای کامل توافق آتش‌بس ادامه دارد