۵ کشته در انفجارهای استان نینوی و کرکوک

جمعه 15 فروردين 1399
16:44
۵ کشته در انفجارهای استان نینوی و کرکوک مرکز اطلاع‌رسانی امنیتی عراق امروز از وقوع انفجاری در شمال استان نینوی و کشته شدن دو نیروی امنیتی خبر داد.

العالم - عراق

مرکز اطلاع‌رسانی امنیتی عراق امروز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در نتیجه وقوع انفجار در نزدیکی منطقه مخمور در شمال استان نینوی، دو نیروی امنیتی کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند.

طبق گزارش وبگاه «السومریه نیوز»، در بیانیه این مرکز آمده است که انفجار یک بمب دست‌ساز در مسیر خودروی حامل نیروهای تیپ ۵۱ لشکر ۴ در جاده ناحیه قراج از توابع مخمور دو نفر کشته و سه نفر نیز زخمی شدند.

از سوی دیگر منابع امنیتی عراق گزارش دادند که امروز جمعه بر اثر وقوع انفجار در یکی از مناطق شمال غربی شهر کرکوک(۲۵۰ کیلومتری شمال بغداد) سه سرباز عراقی کشته و دو نفر نیز زخمی شدند.

بر اساس این گزارش، این انفجار در هنگام عبور خودروی حامل نظامیان ارتش عراق در نزدیکی روستای بیرمهیدی در منطقه الدبس رخ داد و در نتیجه آن سه نظامی کشته و دو نفر زخمی شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: مسیر تقویت قدرت دفاعی و بازدارندگی را با جدیت دنبال می‌کنیم


گزارش خبری شبکه العالم از خشم و انتقاد گسترده در تل آویو پس از توافق ایران و آمریکا + فیلم


عراقچی: وزارت خارجه آماده همکاری با مجلس به منظور تحقق اهداف اقتصادی کشور است


پزشکیان: مذاکره‌کنندگان از سیاست‌های تعیین شده رهبری عدول نمی‌کنند


استقبال کره جنوبی از توافق ایران و آمریکا


قدردانی حزب‌الله از اصرار ایران برای توقف جنگ در لبنان در جریان هر تفاهمی


دشمن تسلیم حضور مردم و قدرت رزمندگان ما در میدان شد


قالیباف: با مقاومت تاریخی ملت، ایران گامی بلند به سوی پیروزی نهایی برداشت


رسانه صهیونیستی: اهداف اعلامی نتانیاهو در تفاهم آمریکا و ایران دیده نمی‌شود


جنبش نجبای عراق شهادت حاج علی موسی دقدوق را تسلیت گفت