ترامپ یک مقام اطلاعاتی مرتبط با استیضاح اوکراین را اخراج کرد

شنبه 16 فروردين 1399
09:23
ترامپ یک مقام اطلاعاتی مرتبط با استیضاح اوکراین را اخراج کرد
دونالد ترامپ «مایکل اتکینسون» بازرس کل جامعه اطلاعاتی این کشور را برکنار کرد.

العالم _ آمریکا

به گزارش العالم به نقل از رویترز، ترامپ عصر روز جمعه به وقت محلی در نامه‌ای به کمیته‌های اطلاعاتی سنا و مجلس نمایندگان، کنگره را از تصمیم خود مطلع کرد.

ترامپ در نامه خود گفته که برکناری اتکینسون تا ۳۰ روز بعد از ارسال نامه عملی می‌شود.

ترامپ در نامه خود نوشت که «دیگر» اعتمادی به اتکینسون ندارد و اختیارات رییس جمهوری این اجازه را به وی می‌دهد که بازرس کل جامعه اطلاعاتی آمریکا را برکنار کند.

«آدام شیف» رییس دموکرات کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که اقدام ترامپ، یک تلاش آشکار دیگر برای ضربه زدن به استقلال جامعه اطلاعاتی آمریکاست.

اتکینسون نخستین کسی است که کنگره را از دریافت شکایتی درباره تماس تلفنی جنجالی ترامپ با «ولودیمیر زلنسکی» رییس‌جمهور اوکراین مطلع کرد.

«جوزف مگوایر» مدیر وقت «اطلاعات ملی» آمریکا تلاش کرده بود تا شکایت افشاگری را که درباره این تماس تلفنی ارائه شده بود، کتمان کند اما اتکینسون با آن مخالفت کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: روابط ایران - عمان ممتاز و نمونه است


ایران تحت فشار، تهدید و محاصره مذاکره نخواهد کرد


تروریست جیش الظلم به دار مجازات آویخته شد


تظاهرات صهیونیست‌ها علیه نتانیاهو در تل آویو


تیراندازی در نزدیکی ضیافت خبرنگاران کاخ سفید؛ ترامپ مجبور به ترک محل شد


جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض آتش‌بس