بن سلمان دست به دامن داماد ترامپ شد

شنبه 16 فروردين 1399
17:28
بن سلمان دست به دامن داماد ترامپ شد همزمان با افزایش انتقادات اعضای سنای آمریکا از بازداشت شاهزادگان عربستان سعودی، ولی‌عهد این کشور برای پایان دادن به این انتقادات دست به دامن داماد ترامپ شد.

العالم - عربستان سعودی

«محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی به تمامی متحدان عربستان و دوستان آن تأکید کرد که هرگز اجازه مداخله به هیچ طرفی در امور داخلی این کشور را نخواهد داد.

گزارش‌های رسیده از خاندان آل سعود حاکی از آن است که شماری از اعضای مجلس سنای آمریکا از بن سلمان برای کاهش محدودیت‌های تحمیلی بر شاهزادگان سعودی از جمله «احمد بن عبدالعزیز» برادر کوچک شاه سعودی درخواست کرده‌اند.

به نوشته وبگاه «الخلیج الجدید»، بن سلمان چنین درخواست اعضای مجلس سنای آمریکا را دخالت در امور داخلی عربستان دانسته و از «جرد کوشنر» مشاور ارشد و داماد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا خواسته است جلوی چنین دخالت‌هایی را بگیرد.

یک منبع نزدیک به ولی‌عهد سعودی نیز گفت که با وجود سرگرم شدن سعودی‌ها و آمریکایی‌ها به ویروس کرونا، مقامات آمریکایی همچنان خواهان پایان دادن به بازداشت شاهزادگان و دیگر مسئولان سعودی هستند.

بر اساس این گزارش، تلاش‌های سفارت عربستان در واشنگتن برای پایان دادن به چنین درخواست‌هایی از سوی مقامات آمریکا از بن سلمان، نتیجه‌ای نداشته و گذشته از آن انتقادات از بن سلمان در محافل نزدیک به ترامپ به ویژه در پرونده‌هایی همانند جنگ یمن و جنگ نفتی بین عربستان و روسیه بیشتر شده است.

پیشتر حساب توئیتری «العهد الجدید» نوشت که چهار تن از شاهزادگان که اخیرا «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی آن‌ها را بازداشت کرده بودند همچنان در بازداشت هستند.

در این حساب توئیتری آمده بود که اسامی این چهار شاهزاده احمد بن عبدالعزیز، محمد بن نایف،عبدالعزیز بن سعود و نایف بن احمد است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نیروی اجاره‌ای موساد به دار مجازات آویخته شد


هلال احمر حمله به شناور حامل اقلام حیاتی بیماران دیالیزی را محکوم کرد


دومینوی برکناری‌ها در پنتاگون، وزیر نیروی دریایی هم برکنار شد


گزارش خبرنگار العالم از تجمعات مردمی تهران در حمایت از جبهه مقاومت


اعتراض ایران به سوء استفاده آمریکا از خاک و آسمان ۵ کشور


عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسراییل به ایران علت ناامنی در خلیج فارس و تنگه هرمز است


پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌


جلسه ائتلاف شیعی «چارچوب هماهنگی» برای تعیین نامزد نخست‌وزیری عراق به جمعه موکول شد


حزب‌الله: اگر اسرائیل از خاک لبنان کاملًا عقب‌نشینی نکند، تا آخرین نفس مبارزه خواهیم کرد


قالیباف: بازگشایی تنگه هرمز با نقض فاحش آتش‌بس ممکن نیست