حملات هوایی متجاوزان سعودی به دو استان یمن

يکشنبه 17 فروردين 1399
01:11
حملات هوایی متجاوزان سعودی به دو استان یمن جنگنده‌های متجاوز سعودی طی ساعات گذشته در چندین نوبت مناطقی در استان‌های مأرب و الجوف یمن را بمباران کردند.

العالم - یمن

به گزارش شبکه المسیره، جنگنده‌های ائتلاف سعودی-آمریکایی مناطق مختلف در شهر «صرواح» در غرب استان مأرب در شمال شرق یمن و منطقه «خب و الشعف» در استان «الجوف» و همچنین منطقه «نهم» در استان «صنعا» را بمباران کردند.

شهرهای الحزم و خب و الشعف در استان الجوف دیروز نیز در 13 نوبت هدف حمله هوایی ائتلاف سعودی قرار گرفت.

ائتلاف سعودی عصر امروز نیز منزل یک شهروند در منطقه الخزف شهر الحزم را هم بمباران و کاملا تخریب کرد.

در استان الحدیده نیز یک دستگاه تانک نیروهای ائتلاف سعودی روستای الشجن در اطراف شهر محاصره شده الدریهمی را هدف شلیک چندین گلوله قرار داد.

یک کودک هم امروز در شهر التحیتا در استان الحدیده به ضرب گلوله نیروهای ائتلاف مجروح شد.

در حمله امروز نیروهای ائتلاف سعودی به منطقه الجبلیه شهر التحیتا نیز یک شهروند دیگر یمنی به شدت مجروح شد.

در استان الضالع چهار شهروند یمنی به ضرب شلیک راکت توسط مزدوران ائتلاف سعودی به سمت مزارعشان زخمی شدند که حال یکی وخیم است.

حمله راکتی صبح دیروز عربستان به منطقه بنی صیاح در شهر مرزی رازح در استان صعده هم با کشته شدن کامل اعضای یک خانواده شامل پدر، مادر باردار و دو فرزندشان همراه شد.

ائتلاف سعودی در حالی حملات هوایی و زمینی خود را علیه یمن شدت بخشیده است که هفته گذشته در پاسخ به درخواست دبیر کل سازمان ملل برای توقف درگیری‌ها در دنیا به منظور بسیج تلاش‌ها در مبارزه با کرونا از تلاش برای آتش‌بس در یمن استقبال کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده حزب‌الله: سلاح را زمین نمی‌گذاریم


شیخ نعیم قاسم: طرح نابودی ایران و مقاومت ناکام ماند/ آتش‌بس به شرط توقف کامل تجاوز و عقب‌نشینی دشمن


قالیباف: تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم


مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس


زمان تکمیل کابینه عراق اعلام شد


گردهمایی وزرای خارجه مصر، ترکیه، عربستان و پاکستان در قاهره برای بحث درباره ثبات منطقه‌ای و پیگیری توافق ایران و آمریکا


ونس: پیشرفت بزرگی در رابطه با ایران انجام شده است


دیدار نخست‌وزیر پاکستان با قالیباف


برگزاری نشست سه جانبه ایران، آمریکا و قطر


گرافیک | هلاکت ۳۶ نظامی اسرائیلی از آغاز درگیری‌ها با حزب‌الله در لبنان