ارسال نهمین محموله اقلام اهدایی جنوب چین به ایران

يکشنبه 17 فروردين 1399
16:19
ارسال نهمین محموله اقلام اهدایی جنوب چین به ایران
نهمین محموله اقلام اهدایی جنوب چین شامل حدود یک میلیون ماسک، دارو و لباس محافظتی ۱۶ فروردین از سوی سرکنسولگری ایران در گوانجو به تهران ارسال شد.

العالم - ایران

نهمین محموله اقلام اهدایی جنوب چین شامل حدود یک میلیون ماسک، دارو و لباس محافظتی شنبه ۱۶ فروردین از سوی سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در گوانجو به تهران ارسال شد.

محمد کشاورززاده سفیر ایران در پکن نیز دیروز (شنبه) اعلام کرد که شنبه شب طی دو پرواز از شهر پکن کمک‌های چین برای مقابله با ویروس ⁧‫کرونا‬⁩ به ایران ارسال می شود.

سفیر ایران با بیان اینکه «تاکنون کمک‌های دولتی و مردمی چین با ۲۸ پرواز طبق جدول پیوست از شهرهای پکن ، شانگهای و گوانجو به کشورمان ارسال شده است،» خاطرنشان کرد:« بیش از ده میلیون ماسک، ۵۰۰ هزار کیت تشخیص کرونا، ۳۰۰ هزار جراحی و لباس ایزوله، دو میلیون و ۲۰۰ هزار دستکش، ۳۵۰ ونتیلاتور، ۵۰۰ اتاق پیش ساخته بیمارستانی و انواع دارو و تجهیزات بیمارستانی از جمله این کمک‌ها می‌باشد.»

کشاورززاده اضافه کرد: «همچنین چند پرواز چینی نیز سایر کمک‌ها از جمله یک میلیون ماسک اهدایی "جک ما" را به تهران حمل کرده است.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

9 کشته و زخمی بر اثر انفجار در جسر الشغور سوریه


رئیس عقیدتی سیاسی وزارت دفاع: ایران توان پاسخ به هر نوع تهدیدی دارد


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در مشهد مقدس+عکس


تداوم روند صعودی قیمت نفت در بازارهای جهانی تحت تأثیر تنش‌های منطقه‌ای


هشدار مصر و اتحادیه عرب درباره تجزیه کرانه باختری و جداسازی قدس


فشار بر ناشر روزنامه نظامی آمریکا در پی افشای وضعیت خدمه ناو آبراهام لینکلن


شهادت 19 فلسطینی درغزه در کمتر از 24 ساعت


تهران در کانون جنگ: تداوم خدمات و ثبات بازار


تحریم‌های جدید آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی است


قهرمانی مقتدرانه تیم ملی تکواندو ایران در رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان