لغو احتمالی سفر نتانیاهو به روسیه به دلیل کرونا

دوشنبه 18 فروردين 1399
20:47
لغو احتمالی سفر نتانیاهو به روسیه به دلیل کرونا سفر برنامه‌ریزی شده نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به روسیه احتمالا به دلیل شیوع ویروس همه‌گیر کرونا لغو می‌شود.

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش العالم به نقل از اینترفکس، سفارت رژیم صهیونیستی در مسکو سفر برنامه‌ریزی شده "بنیامین نتانیاهو" نخست‌وزیر این رژیم به مسکو برای حضور در جشن‌های "روز پیروزی" در 9 ماه مه را تکذیب یا تأیید نکرد.

این وزارتخانه، امروز- دوشنبه- در پاسخ به سوالی در این‌باره گفت: "همان‌طور که می‌دانی ما در مرحله تشکیل دولت قرار داریم و علاوه بر آن، ویروس کرونا نیز تمامی جنبه‌های زندگی در تمامی کشورها را تحت تاثیر قرار داده است."

رسانه‌های عبری‌زبان امروز نوشتند که احزاب "لیکود" به ریاست نتانیاهو و "آبی- سفید" به ریاست "بنی گانتس" سرگرم مذاکرات برای دستیابی به توافقی جهت تشکیل کابینه ائتلافی قبل از عید فصح هستند.

0% ...

آخرین اخبار

معاریو اذعان کرد سپاه پاسداران ترامپ را به بن‌بست کشاند


تداوم نقض آتش‌بس صهیونیست‌ها در غزه


اسپانیا: بحران خاورمیانه بزرگترین بحران قرن است


اروپا به دنبال «تسکین فوری» بحران قیمت انرژی


مقاومت عراق در بالاترین سطح از آمادگی قرار دارد


راهکار ترامپ برای بحران خودکشی کهنه‌سربازان آمریکایی


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند