کرونا ناو هواپیمابر «شارل دوگل» فرانسه را هم زمین‌گیر کرد

چهارشنبه 20 فروردين 1399
13:41
کرونا ناو هواپیمابر «شارل دوگل» فرانسه را هم زمین‌گیر کرد وزارت دفاع فرانسه از بازگشت ناو هواپیمابر معروف خود به اسکله به دلیل احتمال شیوع ویروس کرونا خبر داد.

العالم _ اروپا

ناو هواپیمابر «شارل دوگل» متعلق به کشور فرانسه، به دلیل احتمال شیوع ویروس «کووید۱۹» در میان خدمه این شناور، به اسکله برمی‌گردد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» وزارت دفاع فرانسه امروز (چهارشنبه) با اعلام این خبر، گفت احتمال شیوع ویروس کرونا در این شناور وجود داشته و ۴۰ نفر از خدمه آن هم‌اکنون تحت نظارت‌های درمانی جدی قرار گرفته‌اند.

گفته می‌شود برخی از خدمه و نظامیان حاضر در این شناور نظامی، علائمی مشابه ویروس کرونا را از خود نشان داده‌اند.

این در حالی است که در فرانسه، بر اساس آمار اعلامی، ۱۰۹۰۶۹ مبتلا به ویروس کووید۱۹ و بیش از ۱۰۳۲۰ مورد فوتی بر اثر ابتلا به این بیماری گزارش شده است.

پیش از این نیز در ناو هواپیمابر آمریکایی «یو‌اس‌اس روزولت» مواردی از ابتلا به ویروس کرونا دیده شده و «برت کروزیر» فرمانده این ناو به دلیل افشای این مسئله از سمت خود برکنار شده بود.

این ناو هم‌اکنون در سواحل گوام پهلو گرفته و گفته می‌شود حداقل ۲۰۰ نفر از خدمه آن به این ویروس مبتلا شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جغرافیای جدید خاورمیانه؛ ایران در کانون قدرت


اعتراف صدراعظم آلمان به توانمندی ایران در برابر آمریکا ترامپ را خشمگین کرد


پاکستان: ریشه بحران خاورمیانه، اشغالگری اسرائیل است


دیده‌بان حقوق بشر انتقال شهرک‌نشینان به جولان اشغالی را حمایت مالی از جنایات جنگی خواند


انتقاد چین از سیاسی‌سازی تجارت و انرژی جهانی توسط آمریکا


الجزیره: پروازهای خارجی فرودگاه امام خمینی هم بزودی از سر گرفته می‌شود


ترکیه: هواپیمای رئیس رژیم صهیونیستی نمی‌تواند از حریم‌هوایی ما عبور کند


تحلیل تلگراف از تنگه هرمز به عنوان سلاحی قدرتمندتر از بمب هسته‌ای برای ایران


تحلیلگر پیشین سیا: توهم ترامپ از فروپاشی سریع ایران متأثر از دیدگاه‌های نتانیاهو بود


فاجعه میناب از نتایج سکوت جامعه جهانی در جنایات آمریکا در یمن بود