الکوثرانی و پمپئو؛ رویارویی مقاومت و غرب وحشی

الکوثرانی و پمپئو؛ رویارویی مقاومت و غرب وحشی
دوشنبه 25 فروردين 1399 - 16:41

اعمال تحریم های گسترده علیه کشورها و ملت هایی که زیر بار زورگویی های آمریکا نمی روند و یا اختصاص جایزه برای دستیابی به اطلاعات و یا دستگیری اشخاصی که طرح های آمریکا در منطقه را نقش بر آب می کنند، شیوه ای است که آمریکا پیوسته در ادوار مختلف از آن استفاده کرده است اما در دولت کنونی این شیوه اصلی دولتی است که در راس آن ترامپ قرار دارد.

العالمآمریکا

به نظر می رسد استفاده از شیوه محاصره، تحریم و تعیین جایزه به شکل هیستریانیک و از هم گسیخته از پایه های اصلی تفکرات مایک پمپئو ، رئیس پیشین آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا و وزیر خارجه کنونی دولت ترامپ است، که در راس سیاست خارجی اش تنها حفظ منافع رژیم صهیونیستی است و هیچ تصمیمی نیز که در سیاست خارجی آمریکا اتخاذ شود و به نوعی متضامن منافع رژیم صهیونیستی نباشد، البته که این مسئله از اصول ثابت آمریکا از پیش بوده است اما در زمان پمپئو این مسئله به خوبی عیان و آشکار شد.

در یادداشت پیش رو به مسئله " تعیین جایزه " از سوی پمپئو که در دوره اخیر بارها تکرار شده است می پردازیم. سیستم تعیین جایزه از سوی پمپئو با هدف دستگیری اشخاص در چارچوب طرح وزارت خارجه آمریکا موسوم به "جایزه ها برای عدالت" قرار می گیرد که برگرفته از آداب و رسوم غربی و آمریكایی وحشی است که پس از انتقال جنایتکاران و سابقه داران از اروپا به آمریکا حدود 20 میلیون بومی آمریکا را به قتل و فساد و تباهی کشاندند.

پمپئو معتقد است که از طریق اعتماد به این فرهنگ منحط غرب وحشی می توان با یک تیر چند نشانه را بزند. اول اینکه شان شخصیت و یا گروه مورد هدف را کاهش دهد، دوم اینکه از این طریق می تواند مبلغ قابل توجهی را به مزدوران آمریکا و ستون پنجم این کشور در کشور هدف برساند و سوم اینکه شخص و یا گروه مورد هدف را با تاکید بر اینکه نه تنها از سوی آمریکا بلکه از سوی مزدوران این کشور زیر ذره بین است، مجبور به عقب نشینی کند و چهارم اینکه بذر نفرت و چند دستگی را میان یک ملت واحد بپراکند.

آخرین "جایزه ای" که پمپئو این فرزند خلف غرب وحشی تعیین و اعلام کرده است، تعیین جایزه 10 میلیون دلاری در مقابل دستیابی به اطلاعات از "شیخ محمد کوثرانی" نماینده حزب الله در عراق است که این اقدام در راستای سیاست آمریکا در عراق مبنی بر تلاش برای تضعیف این کشور و محروم کردن این کشور از شخصیت های قدرتمندی که پیوستته طعم تلخ شکست را به آمریکا می چشانند و طرح های واشنگتن در عراق همچون ایجاد چند دستگی و طایفه گرایی را از طریق "داعش" یا "رژیم بعث" و یا "جوکرها"محکوم به شکست می کنند.

آشکار است که تنها "اتهامی" که از سوی آمریکا متوجه کوثرانی است این است که نقشی مثبت در تقویت نقش حشدالشعبی عراق داشت، حشد الشعبی که سحر داعش را تا ابد در عراق باطل کرده و نقشه های آمریکا در این کشور را بر آب کرد و همین مسئله دلیل اصلی کینه ای است که پمپئو نسبت به کوثرانی دارد اما درخصوص اتهام تعرض و حمله به هیئت های دیپلماتیک و شرکت کنندگان در تظاهرات و حمایت های مالی، پمپئو باید به خودش رجوع کند، شخص پمپئو بود که گروه "جوکر" را در عراق ایجاد کرد گروهی که به هیئت های دیپلماتیک در عراق حمله می کنند و همه چیز را به آتش می کشند و با حمله به پایگاه های حشد شعبی اعضای آن را به شهادت می رسانند و با سوار شدن بر موج تظاهرات مسالمت آمیز مردمی در عراق اقدام به قتل و خونریزی و آشوب می کنند و حشد الشعبی که خود هزاران شهید در راه حفاظت از مردم کرده است را متهم به این اقدامات وحشیانه می کنند.

مهمترین اتهامی که می توان به پمپئو وارد کرد حمایت مالی وی از باندهای تروریستی جوکری، بعثی و داعشی وهابی از طریق اعطای پاداش به بهانه کسب اطلاعات درباره شیخ محمد الکوثرانی است.

هدف پمپئو در واقع ایجاد هرج و مرج در عراق است چرا که مردم و حکومت عراق پس از شهادت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس خواستار خروج نیروهای آمریکایی و بسته شدن پایگاههای آمریکایی در کشورشان شدند اما مساله آن است که الکوثرانی خود را در غار یا کوه پنهان نکرده که آمریکا بخواهد 10 میلیون دلار بابت اطلاعات درباره مکان استقرارش بپردازد بلکه او میهمان مردم عراق است که با آزادی کامل در میان آنان زندگی و تردد می کند.

باید به غرب گفت که چنین شیوه هایی هیچ تاثیری بر مردم عراق، الکوثرانی و حشد الشعبی که مانند کوه در برابر دشمن ایستاده است، ندارد چرا که الکوثرانی مانند شهید سلیمانی، المهندس و قهرمانان حزب الله لبنان است که ارتش صهیونیستی که خود را شکست ناپذیر می دانست در هم شکستند.

منیب السائح

پربیننده ترین خبرها