ویدئوی ادعایی نیروهای تروریستی سنتکام مبنی بر نزدیک شدن 11 شناور سپاه به ناوهای آمریکایی

پنج‌شنبه 28 فروردين 1399
09:17
فرماندهی مرکزی تروریست‌های آمریکایی در منطقه موسوم به «سنتکام» در بیانیه‌ای مدعی ایجاد مزاحمت ۱۱ شناور نظامی ایران برای ۶ کشتی جنگی آمریکایی در شمال خلیج فارس شد.

العالم _ آمریکا

فرماندهی مرکزی تروریست‌های آمریکایی در منطقه موسوم به «سنتکام» بامداد امروز پنجشنبه به وقت تهران با صدور بیانیه‌ای مدعی شد که 11 شناور ایرانی با نزدیک شدن به کشتی‌های آمریکایی در شمال خلیج فارس، برای آنها ایجاد مزاحمت کردند.

در این بیانیه آمده است: «یازده شناور نظامی ایرانی با نزدیک شدن به 6 کشتی جنگی آمریکایی برای این کشتی‌ها ایجاد مزاحمت کردند».

فرماندهی مرکزی تروریست‌های آمریکایی در منطقه موسوم به «سنتکام» در ادامه بیانیه خود مدعی شد که رفتارهای شناورهای ایرانی در آب‌های بین المللی در شمال خلیج فارس، «خطرناک» و «تحریک آمیز» است.

سنتکام در ادامه مدعی شده که یکی از شناورهای ایرانی تا فاصله 9 متری یکی از کشتی‌های گارد ساحلی آمریکا پیش رفته بود.

در این بیانیه همچنین ادعا شده که کشتی‌های نظامی آمریکا بارها به شناورهای ایرانی اخطار دادند، اما شناورهای ایرانی تا یک ساعت توجهی به این اخطارها نکردند.

0% ...

آخرین اخبار

عبور ۳۳ فروند کشتی در شبانه‌روز گذشته با مجوز نیروی دریایی سپاه


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و کویت درباره مذاکرات اسلام‌آباد


افزایش شمار تلفات بمب‌گذاری در پاکستان/۳۴ کشته و ۹۰ زخمی


بیانیه مشترک عربی- اسلامی در محکومیت افتتاح سفارت «سومالی لند» در قدس اشغالی


روبیو: احتمالا اخباری در باره توافق با ایران اواخر امروز اعلام می‌شود


رئیس‌جمهور: آماده‌ایم به جهان اطمینان دهیم به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم/ اسرائیل به دنبال جنگ و ناآرامی در منطقه است


ایران نایب قهرمان تکواندوی آسیا شد


نیکزاد: نیروهای مسلح با عزمی راسخ، دشمن را شکست خواهند داد


حکمرانی محلی، بستر مشاهده مستقیم اثر مشارکت مردم است


سرلشکر عبداللهی: دشمن جایی در نظم آینده منطقه ندارد