آمریکا در حال تقویت حضور نظامی‌اش در شرق فرات است

جمعه 29 فروردين 1399
22:00
آمریکا در حال تقویت حضور نظامی‌اش در شرق فرات است نیروهای اشغالگر آمریکایی در چارچوب تقویت حضور نظامی‌شان در استان نفت‌خیز الحسکه در شمال سوریه، تجهیزات نظامی جدیدی به پایگاهی در شهر "الشدادی" اعزام کرده است.

العالم- سوریه

به گزارش العالم به نقل از رای الیوم، منابع محلی در استان الحسکه، امروز- جمعه- اعلام کردند، آمریکا تجهیزات نظامی متشکل از 200 تن از نیروی مارینز (تفنگداران دریایی آمریکا) را در منطقه "مدیریت چاه‌های نفت الجبسه" در شهر الشدادی مستقر کرده است.

آمریکا این عملیات را از طریق هلی‌برن انجام داد و هواپیماهای حامل این نیروها از اقلیم کردستان عراق به پرواز درآمدند.

منابع مذکور افزودند، نیروهای آمریکایی همچنین طی ساعات گذشته 45 دستگاه خودروی نظامی "هاموی" را از طریق گذرگاه غیرقانونی "الولید" وارد پایگاه الشدادی در حومه جنوبی الحسکه کردند.

نیروهای آمریکا سال گذشته پس از عقب‌نشینی از پایگاه‌های "الجلبیه" و "عین عیسی" در شمال الرقه و "قصر یلدا" در شهرک "تل تمر"، حضورشان در سوریه را کاهش داده و این حضور محدود به چاه‌های نفتی بود.

نیروهای آمریکایی در برخی پایگاه‌های غیرقانونی در استان الحسکه از جمله "تل حجر" و "الرمیله" در حومه المالکیه و "مدیریت چاه‌های نفت الجبسه" در الشدادی و نیز در میدان نفتی "العمر" و تاسیسات گازی "کونیکو" در حومه دیر الزور مستقر هستند.

0% ...

آخرین اخبار

بولتون: ایران هنوز هم معتقد است که آمریکا شیطان بزرگ است


بن‌گویر، آمریکا را تهدید کرد: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید


قالیباف: گوش به‌ فرمانیم


حمایت عمان و آلمان از تفاهم‌نامه واشنگتن - تهران


هاکابی علیه ترامپ؛ رژیم اسرائیل چگونه روی دست آمریکا ماند؟


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.