ممنوعیت جابجایی نظامیان آمریکایی تمدید شد

شنبه 30 فروردين 1399
23:20
ممنوعیت جابجایی نظامیان آمریکایی تمدید شد ممنوعیت جابجایی نظامیان آمریکایی در راستای مقابله با شیوع کرونا در ارتش این کشور تا ۳۰ ژوئن (۱۰ تیر) تمدید شد.

العالم - آمریکا

به گزارش شنبه شب تارنمای میلیتاری تایمز، «متیو داناوان» معاون وزارت دفاع آمریکا در امور پرسنل و آمادگی نظامی به خبرنگاران گفت که «مارک اسپر» وزیر دفاع و «مارک مایلی» رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا در پی «ارزیابی و ملاحظات دقیق» این تصمیم را اتخاذ کردند.

داناوان همچنین تمدید دوباره این محدودیت پس از ۱۰ تیر را رد نکرد و اظهار داشت: هرگز نگویید، هرگز.

وی افزود که این دستور هر ۱۵ روز بازنگری شده و نظامیان که جابجا می‌شوند تا ۱۴ روز در قرنطینه قرار خواهند گرفت.

این تصمیم درحالی اتخاذ شده است که حدود یکصد هزار نظامی آمریکایی به همراه خانواده‌هایشان برای فصل جدید «تغییر دائم موقعیت» و جابجایی آماده می‌شوند.

قرار است اسپر روز دوشنبه (فردا) اسناد مربوط به تمدید محدودیت‌ها را امضا کند.
محدودیت سفر باعث می‌شود تا جابجایی و اعزام نیروها، تغییر محل خدمت و آموزش نظامیان متوقف شود.

اسپر پیشتر دستور داده بود همه سفرهای خارجی و جابجایی نیروهای نظامی ارتش در خارج این کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا به مدت ۶۰ روز متوقف شود.
وی گفته بود که این دستور برای همه نیروهای مسلح، پرسنل غیرنظامی و خانواده‌های آنها بوده اما روند کاهش نیروها در افغانستان از اجرای این دستور مستثنی شده است.

آمریکا در پی توافق با طالبان اعلام کرد که در مدت ۱۳۵ روز شمار نیروهای خود را به هشت هزار و ۶۰۰ نفر کاهش می‌دهد.

تاکنون حدود ۳ هزار نیروی نظامی آمریکا و حدود ۲ هزار پیمانکار و غیرنظامی وابسته به پنتاگون به کرونا مبتلا شده و ۱۹ نفر از آنها جان خود را از دست داده‌اند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم


گفتگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر


نماینده ایران: تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل سیاسی‌کاری شورای امنیت را آشکار کرده است


بازتاب جالبترین خبرها و واکنشها در جدیدترین قسمت از برنامه "عالمکم"


اسپانیا تحریم مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کرد


از نمایش قدرت تا بحران‌های داخلی، آیا جنگ ایران شکنندگی قدرت آمریکا را آشکار کرد؟


قالیباف:هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است