اعلام آمادگی 'محمود عباس' برای اعزام یک هیأت به غزه برای آشتی داخلی

يکشنبه 31 فروردين 1399
13:06
اعلام آمادگی 'محمود عباس' برای اعزام یک هیأت به غزه برای آشتی داخلی عضو کمیته مرکزی جنبش فتح از آمادگی رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای اعزام یک هیأت به نوار غزه برای بررسی مسأله آشتی داخلی خبر داد.

العالم - فلسطین اشغالی

یک مقام مسئول در جنبش فتح فلسطین، گفت که «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان آماده اعزام یک هیأت به غزه برای مذاکرات آشتی با حماس و سایر گروه‌ها سیاسی است.

در پی اظهارات روز گذشته (شنبه - ۱۸ آوریل) «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس که خطاب به تشکیلات خودگردان تصریح کرد، زمان آن رسیده که اختلافات داخلی پایان داده شود و آمریکا هرگز چیزی به فلسطین نخواهد داد، «روحی فتوح» عضو کمیته مرکزی جنبش فتح طی بیانیه‌ای واکنش نشان داد.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، وی اعلام کرد: اکنون با کمال اطمینان اعلام می‌کنم که با وجود [محدودیت‌ها] و وضعیت هشدار در سایه شیوع ویروس کرونا، رئیس تشکیلات خودگردان آماده اعزام یک هیأت از جنبش فتح به غزه است. در صورتی که برای این امر، من مامور شوم، شخصا اعلام می‌کنم که آماده اجرای این دستورم و وحدت ملی فراتر از هر امری است.

فوریه گذشته، یک هیأت از جنبش فتح به نوار غزه سفر کرد و با رهبران گروه‌های مختلف سیاسی به استثنای جنبش حماس در این منطقه دیدار کرد.

فتوح درباره این سفر گفت: ما در آن زمان تماس‌هایی با جنبش حماس برقرار کردیم تا دیدارهایی صورت گیرد اما ناگهان با چند گزینه مقابل خود مواجه شدیم که می‌بایست به ترتیب آنها را می‌پذیرفتیم.

وی توضیح داد که حماس خواستار نشست فراگیر با حضور گروه‌ها و سازمان‌ها و شخصیت‌های مختلف و دیدار پنج‌جانبه با دیگر گروه‌های فلسطینی، پیش از دیدار دوجانبه میان فتح و حماس بود.

جنبش‌های فتح و حماس از سال ۲۰۰۷ توافقنامه‌هایی را با هدف تحقق آشتی ملی امضا کرده‌اند؛ توافقنامه‌هایی که تحت نظارت کشورهای عربی امضا شده و به دلیل برخی موانع اجرایی نشده است.

در پی رونمایی از طرح دونالد ترامپ موسوم به «معامله قرن»، عباس از تمایل خود برای برگزار مذاکرت با رهبران حماس با هدف پایان اختلافات با جنبش فتح سخن به میان آورد و حتی یک مقام مسؤول در تشکیلات خودگردان فلسطین ادعا کرد که رئیس تشکیلات خودگردان تمایل داده به نوار غزه سفر کند اما نگران است که رژیم صهیونیستی اجازه بازگشت او به کرانه باختری را ندهد.

اسماعیل هنیه دیروز گفت که حماس هر گزینه‌ای که تشکیلات خودگردان آن را قبول کند، می‌پذیرد خواه انتخابات باشد یا برگزاری شورای ملی یا تشکیل دولت وحدت ملی یا ترتیب دادن چارچوب رهبری موقت.

وی آشتی ملی را یک گزینه راهبردی خواند که تحقق آن نیاز به توافقنامه جدید ندارد بلکه تنها باید توافق‌های قبلی اجرایی شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا


هشدار نسبت به سوء استفاده انتخاباتی وزیر نتانیاهو از پلیس


یمن: اتحادیه اروپا تحت نفوذ جریان‌های صهیونیستی است


«حنظله» مرکز «پشتیبانی از قربانیان هولوکاست» را هک کرد


زخمی شدن ۶ صهیونیست در حمله پهپادی حزب الله به اراضی اشغالی+ فیلم


رایزنی سران عربستان و فرانسه درباره تلاش‌های دیپلماتیک در منطقه