بازگشت شرایط عادی در کره جنوبی

دوشنبه 1 ارديبهشت 1399
13:05
بازگشت شرایط عادی  در کره جنوبی کره‌جنوبی از پشت سر گذراندن آخرین مرحله مقابله با ویروس کرونا خبر داد

العالم - آسیا

به نقل از رویترز، شهروندان کره‌جنوبی به محل کار خود بازمی‌گردند و فروشگاه‌ها، پارک‌ها، رستوران‌ها و زمین‌های گلف را پرجمعیت می‌کنند. دولت کره‌جنوبی همزمان با کاهش چشمگیر ابتلا به بیماری کووید-۱۹، مقررات مرتبط با فاصله‌گذاری اجتماعی را دستخوش تغییر کرده است.

تعدادی از شرکت‌ها به سیاست «کار از راه دور» خاتمه داده اند و یا آن را محدود کرده اند گرچه بسیاری از آن‌ها به کارمندانشان اجازه می‌دهند ساعات کمتری در محل کار حاضر شوند و یا از سفرهای کاری اجتناب کنند.

بهبود ملموس شرایط در کره‌جنوبی با شرایط حاکم بر بسیاری از کشورهای جهان در تضاد است چرا که در بسیاری از مناطق جهان، هنوز امکان بازگشت به حالت عادی وجود ندارد و مردم باید همچنان برای مقابله با کرونا و یا موج دوم شیوع آن در خانه بمانند.

کره‌جنوبی روز دوشنبه (امروز) از ۱۳ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ خبر داد در حالی که این رقم روز گذشته تنها ۸ نفر بود. در این کشور تا کنون ۲۳۶ نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: تلاش می‌کنیم خدمتگزار مردم باشیم/ دنیا در برابر قدرت ایران حیرت کرد


یمن یکدست سبزپوش شد +عکس و فیلم


تماس تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


تجدید میثاق رئیس جمهور با آرمان‌های امام راحل +عکس


ایران در مسیر رشد و تکامل دفاعی و سیاسی است


نیکزاد: در صورت تجاوز دشمن، با تمام قدرت با آن مقابله خواهیم کرد


عارف:‌نمی‌گذاریم تروریسم اقتصادی معیشت مردم را هدف بگیرد


پیام تهران به عاملان و حامیان جنایت‌ در روز جهانی قربانیان تروریسم + ویدئو


بررسی تحولات جنگ در روزنامه‌های ایران


۴۰ تریلیون دلار بدهی آمریکا، رقمی خیالی یا بحرانی عمیق!