در نشست روس ها با شیوخ عشایر قامشلی چه گذشت؟

دوشنبه 1 ارديبهشت 1399
21:45
در نشست روس ها با شیوخ عشایر قامشلی چه گذشت؟ برخی منابع نزدیک به شبکه العالم از برگزاری دومین نشست روس ها درخانه عبدالرزاق الطائی شیخ عشیره طی در روستای جرمز در حومه قامشلی با حضور شماری از سرشناسان منطقه خبر دادند.

العالم ـ سوریه

به گفته این منابع، محور اصلی گفتگوها میان روس ها و شیوخ عشایر عبارت بود از تشکیل ارتشی از نیروهای عشایر، پایان دادن به اقدامات تحریک برانگیز امریکایی ها و دخالت هایشان در حومه قامشلی و نیز بررسی تسلط نیروهای اشغالگر آمریکایی بر میدان های نفتی و محروم کردن سوری ها از حق خود در استفاده از آن و حضورشان در خاک سوریه به منظور برهم زدن ثبات کشور و نیز اقدامات تحریک برانگیز شبه نظامیان قسد و این علاوه بر بازداشت های ظالمانه توسط این شبه نظامیان است.

ابن منابع افزودند: طرف روسی با بیان اینکه روسیه به وحدت خاک سوریه اهتمام می ورزد، در این نشست بر ادامه تلاش خود به منظور برقراری امنیت و ثبات در تمام منطقه و بویژه در سوریه تاکید کرد.

در این نشست شماری از شیوخ و بزرگان از جمله شیخ صالح الحمرین شیخ عشیره آل یسار، شیخ علی سالم الزین از آل سیاد، شیخ فیصل خلف شیخ الغنامه، شیخ علی العازل المعماری، شیخ حمید الاسعد شیخ بنی سبعه و شیخ عوار الحسو شیخ الراشد و شیخ عیاده الطلب البوعاصی و بزرگانی از مردم این شهر و حومه قامشلی مشارکت داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است


واکنش نایب رئیس IOC به تحریم کشورها/ المپیک به پاییز منتقل می‌شود؟


کریدور ترانزیتی با پاکستان فعال شد؛ ایران قابل محاصره نیست


پنتاگون: سیستم دفاع موشکی آمریکا اثربخشی خود را از دست داده است


هاآرتص: اتحادیه اروپا درحال بررسی تحریم‌هایی علیه نهادهای اسرائیلی است


رشد 3.5 برابری صادرات گاز ایران به ترکیه در 2 ماهه 2026


اسپانیا: موضوع ایران باید از طریق دیپلماسی و مذاکره حل شود


توصیه‌های اژه‌ای درباره استقبال از بازگشت ایرانیان خارج از کشور/ ادامه توقیف اموال خائنان


روسیه از حق ایران درباره تنگه هرمز دفاع کرد


قیمت نفت ایران 101 دلار و نفت جهانی 109 دلار شد