افشای دست داشتن موساد در قاچاق مواد مخدر به اردوگاه‌های فلسطینی

چهارشنبه 3 ارديبهشت 1399
18:18
افشای دست داشتن موساد در قاچاق مواد مخدر به اردوگاه‌های فلسطینی
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین تأکید کرد که موساد در قاچاق و توزیع مواد مخدر در اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی در لبنان دست دارد.

العالم - فلسطین اشغالی

«احمد عبدالهادی» نماینده حماس در لبنان در دیدار با نمایندگان گروه‌های فلسطینی، انجمن‌های محلی، موسسات و علماء در اردوگاه «برج البراجنه» در بیروت، از نقش موساد در قاچاق مواد مخدر به اردوگاه‌های آوارگان خبر داد.

عبدالهادی بازداشت شماری از قاچاقچیان مواد مخدر را افتخاری برای فلسطینیان دانست و گفت که موساد در پخش و توزیع مواد مخدر در اردوگاه‌های فلسطینی در لبنان دست دارد.

به نوشته روزنامه «رأی‌الیوم»، عبدالهادی اشاره کرد که مقادیر مواد مخدر موجود در اردوگاه‌ها و قیمت‌های ناچیز خرید و فروش آن نشان می‌دهد که بدون تردید رژیم صهیونیستی در پشت قضیه قاچاق مواد مخدر به این اردوگاه‌ها قرار دارد تا افکار عمومی را منحرف کرده و به روحیه مقاومت ملت فلسطین ضربه بزند.

وی تصریح کرد که بازداشت شماری از قاچاقچیان مواد مخدر اقدامی مقاومتی است و تنها با وحدت گروه‌های اردوگاه برج البراجنه بود که این دستآورد محقق شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعتراض عراقچی به همتای بلغارستانی در پی در اختیار گذاشتن قلمرو برای آمریکا


حمله به زیرساخت‌های آموزشی؛ دو خوابگاه دانشجویی در اهواز هدف موج انفجار


استقرار ۸۵۰۰ امدادگر هلال‌احمر ایران در عراق برای پوشش خدمات اربعین


حمایت از اقدامات آمریکا علیه ایران را پایان دهید


زلنسکی: روسیه بیش از ۷۰ موشک و ۲۸۰ پهپاد به اوکراین شلیک کرد


30 هزار مددجوی بهزیستی در جنگ تحمیلی سوم دچار آسیب شدند


رد ادعای عربستان توسط بغداد؛ هیچ حمله‌ای از خاک عراق صورت نگرفته است


فعال بودن ۹ مرز برای تردد زائران خارجی


پاکستان : یک کشتی در دریای عرب به گل نشست / نجات ۱۹ صیاد از جمله هشت ایرانی


زمزمه ثبت جهانی سه میراث کهن ایران در گوش یونسکو