ادغام اداری و عملیاتی 4 تیپ فرماندهی نیروهای مسلح الحشد الشعبی

پنج‌شنبه 4 ارديبهشت 1399
12:35
ادغام اداری و عملیاتی 4 تیپ فرماندهی نیروهای مسلح الحشد الشعبی "عادل عبدالمهدی " نخست وزیر مستعفی عراق روز چهارشنبه از طرح بازسازی ساختارنیروهای الحشد العشبی و ادغام 4 گروه مسلح آن  با فرماندهی کل نیروهای مسلح خبر داد.

العالم - عراق

کارشناسان معتقدند این طرح برای تنظیم و بازسازی ساختار اداری و عملیاتی تیپ های الحشد العشبی و پیوند مستقیم آنان با فرمانده کل نیروهای مسلح است.

در طرح عبدالمهدی که 19 اوریل برای ریاست الحشد الشعبی ارسال شد قرار شد تیپ های (2،11،26 و44 ) از نظر اداری و عملیاتی با فرمانده کل نیروهای مسلح ادغام می شود و سایر جزئیات نیز بعدا اعلام خواهد شد.

این تصمیم یک ماه پس از نشست 18 مارس در مقر وزارت دفاع عراق و حضور فرماندهان تیپ های الحشد العشبی و نجاح الشمری وزیر دفاع برای بررسی راهکارهای ادغام نیروهای آنان در نهاد امنیتی رسمی عراق اتخاذ شد.

حاضران در جلسه بر تمایل به وحدت و استقلال عراق و نیاز گروههای الحشد الشعبی برای دور ماندن از تاثیر محورهای بین المللی و منطقه ای و تمرکز بر مبارزه با گروه داعش و اینک هزیر مجموعه دولت عراق باشند ،تاکید کردند.

«تیپ أنصار المرجعية» ، «گردان عباس » ،«گردان امام علی» و « تیپ علی اكبر» چهار تیپی بودند که در نامه نخست وزیر به آنها اشاره شده بود ،پس از دستور فتوای جهاد کفایی سید علی سیستانی مرجع عالی قدر سال 2014 و پس از نفوذ گروه تروریستی داعش به عراق و اشغال برخی مناطق گسترده ای از استان های غرب و شمال عراق تشکیل شدند.»

ادغام تیپ های آموزش دیده و مجهز الحشد العشبی با نهاد امنیتی عراق و به شکلی رسمی ،قدرت هردو را افزایش خواهد داد و ضربه دردناکی برای ائتلاف آمریکا و حضورش در عراق است.

مرکز اطلاع رسانی امنیتی عراق وابسته به فرماندهی عملیات با صدور بیانیه ای از شمار عملیات نیروهای امنیتی از ارتش ،الحشد الشعبی ،نهاد مبارزه با تروریسم و پلیس در همه استان های عراق به جز منطقه کردستان از اول نوامبر خبر داد و آن را 1060 مورد ذکر کرد و 135 تروریست کشته ، 506 توپخانه توقیف و 637 بمب گذاری خنثی و 7 تانک منهدم و 18 تانک توقیف شد.

وی افزود: 279 تونل ،7 قایق ، 6 موتور منهدم 15 موتور توقیف و 51 کمربند انفجاری و 3883 نارنجک منهدم و 2206 نارنجک توقیف شد .دراین عملیات 88 نفر از نیروهای امنیتی کشته و 174 نفر مجروح و 82 غیر نظامی کشته و 120 نفر زخمی شدند..

0% ...

آخرین اخبار

توافق آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ساخت مقر دائم سفارت واشنگتن در قدس اشغالی


نشست امنیتی الحشد الشعبی درباره مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در عراق


جنبش‌های فلسطینی اظهارات «شورای صلح» ترامپ علیه آنروا را محکوم کردند


غریب‌آبادی: در دوحه هیچ نشستی با طرف آمریکایی برگزار نشد


ایران در حال رقم زدن لحظه تاریخی مراسم تشییع رهبر شهید+ فیلم


جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید


سواحل غربی مکزیک به لرزه درآمد