مرکل: تازه در شروع همه‌گیری کرونا هستیم

پنج‌شنبه 4 ارديبهشت 1399
14:27
مرکل: تازه در شروع همه‌گیری کرونا هستیم
صدراعظم آلمان با بیان اینکه کشورش هنوز در آغاز همه‌گیری ویروس کرونا قرار دارد، از کشورهای اتحادیه اروپا خواست سهم کمک‌های خود برای مقابله با این بیماری را افزایش دهند.

العالم - اروپا

«آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان امروز (پنجشنبه) گفت همه‌گیری ویروس «کووید۱۹» در این کشور هنوز به پایان نرسیده و تازه در ابتدای راه هستند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، مرکل طی سخنرانی در پارلمان آلمان با بیان اینکه مردم این کشور باید برای مدت طولانی با ویروس کرونا زندگی کنند، توضیح داد: «ما نه تنها در مرحله پایانی این همه‌گیری نیستیم، بلکه در آغاز آن قرار داریم».

وی با اشاره به مؤثر بودن تدابیر سختگیرانه بهداشتی در حفظ جان مردم، تصریح کرد: «ما [در رقابت با] زمان، پیروز شدیم. از این فرصت برای تقویت نظام سلامت آلمان استفاده کردیم».

صدراعظم آلمان با بیان اینکه شمار افراد بهبودیافته از این بیماری در مقایسه با تعداد مبتلایان روزانه جدید بیشتر است، اظهار داشت: «شاخص‌ها نشان می‌دهد که ما در جهت درست در حرکت هستیم، برای نمونه، میانگین موارد ابتلای نشأت گرفته از یک بیمار، رو به کاهش است... این یک موفقیت موقت است. این ارقام امیدبخش هستند اما باید بگویم این نتایج متوسط، شکننده هستند».

به نوشته خبرگزاری فرانسه، وی همچنین از کشورهای اروپایی خواست تا برای همبستگی بیشتر در مقابله با شیوع ویروس کووید۱۹، کمک بیشتری به بودجه اختصاص یافته از سوی اتحادیه اروپا برای آن انجام دهند.

بر اساس آمارهای اعلامی از ایالت‌های مختلف آلمان، تا کنون در این کشور بیش از ۱۵۰ هزار نفر به ویروس کرونا آلوده شده و بیش از ۵ هزار نفر نیز جان باخته‌اند.

برآوردهای وبگاه «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد تعداد کسانی که در جهان به این بیماری مبتلا شده‌اند از دو و نیم میلیون نفر گذشته که سهم قاره اروپا از این میان، بیش از ۱ میلیون نفر یعنی حدود نیمی از تعداد کل مبتلایان در جهان است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اجتماع بزرگ پیروان امام مجاهد شهید در «لاهور»؛ نمایش وحدت پاکستان در حمایت از ایران


مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه‌ای از تشدید حملات علیه ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد


تظاهرات علیه کابینه نتانیاهو در سرزمین های اشغالی


تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و مقابله موشکی و پهپادی مقاومت + فیلم


قاضی آمریکایی دولت را به بازگرداندن آثار برده‌داری در اماکن تاریخی ملزم کرد


ابراز نگرانی گروسی درباره تشدید فعالیت‌های نظامی در اطراف نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا


مدیر اطلاع‌رسانی الحشدالشعبی: بسیج مردمی منبع قدرت عراقی‌هاست


رسانه صهیونیستی: اسرائیل برای توقف عملیات زمینی در لبنان آماده می شود


تنکر ترکرز: یک ابرنفتکش دیگر از خط محاصره آمریکا گذشت


استارمر در تماس با ترامپ از پیشرفت در روند تفاهم با ایران استقبال کرد