تماس تلفنی اردوغان با امیر قطر و صدراعظم آلمان درباره کرونا و تحولات منطقه

جمعه 5 ارديبهشت 1399
22:38
تماس تلفنی اردوغان با امیر قطر و صدراعظم آلمان درباره کرونا و تحولات منطقه رئیس جمهور ترکیه در تماس تلفنی با امیر قطر و صدراعظم آلمان درباره نحوه همکاری دوجانبه برای مقابله با کرونا و تحولات منطقه‌ای گفت‌وگو کرد.

العالم - ترکیه

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه و تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر جمعه شب تلفنی در مورد برخی از مسائل مورد اهتمام دو کشور گفت‌وگو و رایزنی کردند.

خبرگزاری آناتولی ترکیه گزارش داد که دو طرف در مورد راه‌های مقابله با ویروس همه‌گیر کرونا، مسائل دوجانبه و منطقه‌ای صحبت کرده‌اند.

رئیس جمهور ترکیه در تماسی دیگر با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در مورد مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کرده است. بر اساس گزارش آناتولی، محور صحبت‌های دو طرف همکاری در زمینه مقابله با کرونا و دوران پساکرونا است.

اردوغان اخیراً گفته که شرایط اقتصادی در جهان و ترکیه به دنبال شیوع کرونا تغییر کرده و دنیا دیگر مثل قبل از کرونا نخواهد بود.

از زمان شیوع کرونا در چین و تبدیل شدن آن به یک ویروس همه‌گیر تا به امروز ۲,۷۸۷,۲۷۱ به این ویروس مبتلا شده و 194,525 نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گفتگوی تلفنی وزیر خارجه فرانسه و عراقچی


فرمانده ارتش رژیم صهیونیستی دستورالعمل اعدام اسرای کرانه باختری را امضا کرد


رضایی: جنگ بعدی، ترامپ را رسواتر و بی‌آبروتر خواهد کرد


پاسخ وزارت دفاع ایران به یاوه گویی های ترامپ و نتانیاهو در مورد ایران


بروجردي: هیچ اغماضی در قبال حاکمیت خود بر تنگه هرمز نخواهیم داشت


گفت‌وگوی تلفنی وزیرامور خارجه ایران و با همتای قطری


رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با وزیر کشور پاکستان: حضور آمریکا در منطقه زمینه‌ساز ناامنی است


ولایتی: تهدیدات ترامپ افتادن وی در تله راهبردی با طناب "اسرائیل" است


پزشکیان: وحدت امت اسلامی، باعث شکست مداخلات ماجراجویانه فرامنطقه‌ای است


هشدار اتحادیه اروپا نسبت به حمله نظامی آمریکا به تاسیسات انرژی ایران