الفیاض: حشد شعبی به اصول خود در دفاع از عراق پایبند باقی خواهد ماند

شنبه 6 ارديبهشت 1399
01:01
الفیاض: حشد شعبی به اصول خود در دفاع از عراق پایبند باقی خواهد ماند
رئیس حشد شعبی گفت که این سازمان به حمایت از راهبرد دفاع مردمی که باعث پیروزی در برابر تروریسم شده است، ادامه خواهد داد.

العالم-عراق

«خالد الفیاض» رئیس سازمان حشد شعبی عراق جمعه شب در یک نشست خبری در حاشیه افتتاح بیمارستان شهید ابومهدی المهندس در استان المثنی اعلام کرد که این سازمان به اصول و ارزش‌های خود در دفاع از عراق و عراقی‌ها پایبند باقی خواهد ماند.

رئیس سازمان حشد شعبی عراق تصریح کرد: الحشد به چند اصل پایبند است که شاخص‌ترین آن لبیک به به ندای مرجعیت دینی عراق است.

وی تاکید کرد که حشد شعبی برای حمایت از راهبرد دفاع مردمی که پیروزی در برابر تروریسم را محقق کرده است، به رویه وحدت خود و همچنین به حمایت از مقاومت شهروندان در برابر ویروس کرونا و تقدیم همه نوع حمایت‌ها از آنها ادامه خواهد داد.

رئیس سازمان حشد شعبی در پایان از نیروهای الحشد که در ساخت بیمارستان برای بیماران کرونایی در استان المثنی به نام شهید «ابو مهدی امهندس» و پیش از آن در ساخت بیمارستان صحرایی در استان کربلای مقدس نقش داشتند، تقدیر و تشکر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پژوهشگر لبنانی: فشار اقتصادی محاسبات راهبردی ایران را تغییر نمی دهد


سالگرد شهادت مریم ابو دقه؛ وصیت مادری به فرزندش: قوی بمان و مرا فراموش نکن


رئیس قوه قضائیه: امنیت دو کشور ایران و عراق به هم پیوند خورده است


دشمنان از هر فرصتی برای ایجاد تفرقه استفاده می کنند


طباطبایی: نتایج سفر ثمربخش عاصم منیر به‌زودی آشکار خواهد شد


سرلشکر محسن رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت


نتانیاهو برای پیروزی انتخاباتی منطقه را به سوی تنش بیشتر سوق می‌دهد


پیشنهاد بغداد برای تشکیل شورای هماهنگی امنیت سه‌جانبه میان عراق، ایران و عربستان+فیلم


به مرزهای ایران نزدیک نشوید


یورش گسترده نظامیان اشغالگر به قلندیا؛ تخلیه مرکز آنروا و توزیع اخطارهای تخریب