شگفتی اپراتور رادیویی روس از تکنولوژی ماهواره نظامی ایران/ ماهواره ایرانی مشابه نمونه های اروپایی و چینی است

شنبه 6 ارديبهشت 1399
17:26
شگفتی اپراتور رادیویی روس از تکنولوژی ماهواره نظامی ایران/ ماهواره ایرانی مشابه نمونه های اروپایی و چینی است اپراتور رادیویی آماتور روس اعلام کرده که توانسته سیگنالی از اولین ماهواره نظامی ایران دریافت کند و بر اساس ساختار سیگنال به اطلاعات غیر منتظره درباره تکنولوژی ساخت این ماهواره دست یابد که به گفته این اپراتور، ماهواره ایرانی مشابه نمونه هایی است که در چین و اروپا تولید می شود.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش اسپوتنیک، اپراتور رادیویی آماتور روس، دیمیتری پاشکوف، گفته که وی توانسته است سیگنالی از اولین ماهواره نظامی ایران دریافت کند و بر اساس این سیگنال خاطرنشان کرده که دستگاه منتشر کننده این ماهواره مشابه نمونه هایی است که در چین و اروپا تولید می شود.

پاشکوف خاطرنشان کرده "من نه تنها سیگنال را دریافت کردم، بلکه آن را "به صورت خام" دریافت کردم، یعنی تله متری یا دوری سنجی (اطلاعات مربوط به وضعیت سیستم های ماهواره ای) را رمزگشایی کردم. اگر تلاش بکنید، می توانید اطلاعاتی که ماهواره با پارامترهای خاص مخابره می کند را رمزگشایی کنید."

به گفته وی، غیرمنتظره ترین چیز برای او این بوده که سیگنال با فرکانس 400 مگا‌هرتز و با مدولاسیون FSK (کلیدزنی تغییر فرکانس) پیش می رود. بنابراین، ماژول دستگاه انتقال اطلاعات ماهواره ایران شبیه به دستگاههای تولید شده، به عنوان مثال در چین و اروپا است.

چنین تجهیزات در بسیاری از ماهواره های تجاری کوچک، از جمله دستگاه های دانشجویی - به اصطلاح تاسواره (کیوبست) ها - نصب شده است.

پاشکوف گفت: "با در نظر گرفتن شکل دستگاه که در فیلم پرتاب نشان داده شده است، این یک تاسواره ساده 6U با ابعاد 20 در 30 سانتی متر است."

وی همچنین معتقد است با توجه به عدم ثبات سیگنال دستگاه، به احتمال زیاد ماهواره می چرخد و تا زمانی که تثبیت نشود شروع به کار نمی کند. به نظر اپراتور آماتور رادیویی، پس از آن، برای انتقال داده ها از ماهواره، یک کانال ارتباطی با سرعت بالاتر با زمین درگیر خواهد شد.

ماهواره «نور» به عنوان نخستین ماهواره نظامی جمهوری اسلامی ایران صبح روز چهارشنبه (۳ اردیبهشت ماه) از ماهواره‌بر سه مرحله‌ای قاصد توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با موفقیت پرتاب و در مدار ۴۲۵ کیلومتری زمین قرار گرفت.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


اعتراض زیر باران در برلین؛ هزاران نفر خواستار توقف ارسال سلاح به اوکراین شدند


پاسخ قرآنی بقائی به شاه بحرین: تکلم به زبان عربی شما را داعیه‌دار رسالت محمدی (ص) نمی‌کند


کشتی غیرنظامی روسیه با آتش پهپادی اوکراین غرق شد


ارائه ۱.۶ میلیون خدمت به زائران اربعین و نبود هیچ‌گونه گزارش بیماری واگیردار


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"