ائتلاف سعودی ۶۷ بار آتش بس الحدیده را نقض کرد

يکشنبه 7 ارديبهشت 1399
03:25
ائتلاف سعودی ۶۷ بار آتش بس الحدیده را نقض کرد ائتلاف متجاوز سعودی در ۲۴ ساعت گذشته، ۶۷ بار توافق آتش بس در الحدیده واقع در غرب یمن را نقض کرد.

العالم-یمن

به گزارش شبکه خبری المسیره، از جمله موارد نقض آتش بس، اقدام ائتلاف سعودی به ایجاد استحکامات جدید رزمی و ۵ بار حمله توپخانه ای است.

نیروهای متجاوز جمعه گذشته نیز ۶۸ بار آتش بس را نقض کردند که از جمله آنها تجاوز به منطقه کیلو و ۲۰ بار حمله توپخانه ای و موشکی بود.

عربستان با همراهی امارات متحده عربی، بحرین، سودان و آمریکا در ششم فروردین سال ۱۳۹۴ با تشکیل به اصطلاح ائتلاف عربی- آمریکایی، تجاوز خود به کشور یمن را آغاز کرد اما ظرف تقریباً پنج سال گذشته به استثنای امارات و آمریکا، سایر همپیمانان سعودی از این ائتلاف خارج شدند و ابوظبی نیز هم‌اکنون از یک همپیمان قدیمی به یک رقیب رو در روی ریاض در جنوب یمن تبدیل شده است.

بر اثر تجاوز عربستان به یمن، تاکنون هزاران یمنی به شهادت رسیده اند و بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، قحطی در این کشور به بزرگ‌ترین فاجعه انسانی در جهان تبدیل شده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

منبع ارشد یمنی: تحرکات افسران عربستانی از ضربات موشکی و پهپادی صنعا در امان نخواهد بود


تاکید مصر و ترکیه بر کاهش تنش و حفظ امنیت منطقه‌


حماس: جدول زمانی اجرای توافق تعیین شود


نگرانی اسرائیل از الحاق احتمالی مصر به ائتلاف نظامی عربستان، ترکیه و پاکستان


مدیرعامل روس‌اتم: مسکو اعزام متخصصان به نیروگاه هسته‌ای بوشهر را آغاز کرده‌است


سقوط یک فروند پهپاد پیشرفته MQ-9 آمریکا در جیبوتی+ فیلم


روزنامه نگار لبنانی: پایداری ایران، آغاز پایان سیطره آمریکا بر منطقه است


کلیات طرح اقدام راهبردی تنگه هرمز در کمیسیون امنیت ملی مجلس تصویب شد


بیانیه حشد الشعبی عراق در حمایت از فالح فیاض رئیس این سازمان


حماس: آمریکا و میانجی‌ها باید نتانیاهو را به اجرای نقشه راه ملزم کنند