جنگ لفظی متحدان عربستان و امارات در یمن

دوشنبه 8 ارديبهشت 1399
23:08
جنگ لفظی متحدان عربستان و امارات در یمن
معاون رئیس شورای انتقالی جنوب در یمن، که از حمایت امارات برخوردار است، تصریح کرد که متحد عربستان سعودی با استفاده از طولانی کردن جنگ و قطع خدمات مردم یمن امرار معاش می‌کند و به حیات خود در این کشور ادامه می‌دهد.

العالم - یمن

پس از اعلام خود مختاری «المجلس الانتقالی الجنوبی» (شورای انتقالی جنوب)که از حمایت امارات عربی متحده برخوردار است، «هانی بن بریک» معاون رئیس این شورا، امروز (دوشنبه)، تصریح کرد که دولت منصور هادی با طولانی کردن جنگ و قطع خدمات از مردم یمن امرار معاش می‌کند.

در همین ارتباط، ، مردم شهر عدن، پس از قطعی برق این شهر، که به دنبال سوء مدیریت دولت مستعفی یمن به جود آمده بود، دست به اعتراض و شورش زدند .

نیروهای وابسته به شورای انتقالی جنوب یمن در شامگاه ششم اردیبهشت همزمان با بیانیه رئیس این شورا –مقیم در امارات- درباره اعلام خودمختاری در جنوب یمن، تحرکات نظامی خود را در عدن آغاز کردند.

ائتلاف سعودی نیز بامداد امروز (دوشنبه) در واکنش به این موضوع بیانیه‌ای صادر کرد و از شورای انتقالی خواست از تصمیم خود صرف‌نظر کند .

تشکیل هیأت رئیسه شورای انتقالی جنوب در یازدهم می ۲۰۱۷ اعلام شد و ریاست این شورا را «عیدروس الزبیدی» بر عهده دارد؛ الزبیدی فعال سیاسی در تحرکات جنوب یمن است و پیش‌تر پست استانداری یمن را بر عهده داشته است. فرماندهی شورای انتقالی جنوب را ۲۶ نفر از جمله هانی بن بریک بر عهده دارد؛ بن بریک به عنوان نائب رئیس شورای انتقالی جنوب نزدیک به مقامات امارات است.

دولت سعودی در دی ماه سال گذشته (۱۳۹۸) پس از ماهها جنگ و درگیری شدید میان دولت مستعفی منصور هادی و شبه نظامیان شورای انتقالی جنوب، توانست طرفین را در ریاض گرد هم آورد و سران دو طرف را مجبور به امضای توافق ریاض کند. توافقی که از همان روزهای ابتدایی امکان عملی نشدن آن روشن بود و تا کنون نیز عمده بندهای آن اجرا نشده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مذاکرات محرمانه روسیه و چین درباره بحران خاورمیانه


فرانسه از احتمال تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه رژیم صهیونیستی خبر داد


ایران برای بستن تنگه هرمز به نیروی دریایی بزرگی نیاز ندارد


رایزنی تلفنی ولیعهد عربستان و نخست وزیر ژاپن


درخواست اپوزیسیون ترکیه برای اخراج سفیر آمریکا پس از اظهارات جنجالی


ادامه تلاش‌های دیپلماتیک پاکستان برای کاهش تنش و برقراری ثبات در منطقه


آمریکا با تداوم محاصره و تهدید، فرصت دیپلماسی را تضعیف کرده است


پیروزی تیم فوتبال ساحلی ایران مقابل امارات در گام نخست


تحلیل افسر آمریکایی از ابعاد سقوط هژمونی آمریکا بعد از جنگ با ایران


اختلال در عرضه جهانی نفت به بالاترین سطح تاریخی رسید