زخمی شدن 81 نظامی لبنانی در درگیری‌های شب گذشته

چهارشنبه 10 ارديبهشت 1399
15:44
زخمی شدن 81 نظامی لبنانی در درگیری‌های شب گذشته ارتش لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، در اعتراض‌ها و آشوب‌های شب گذشته این کشور 81 نظامی و افسر پلیس زخمی شده‌اند.

العالم- لبنان

ارتش لبنان ضمن تأکید بر اینکه به مأموریت خود برای حفظ امنیت و ثبات در پی اعتراض‌های مردمی در مناطق مختلف لبنان عمل می‌کند، از مجروحیت ۸۱ نظامی در شب گذشته (سه شنبه شب) خبر داد.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی لبنان «ان.ان.ای»، در این بیانیه آمده است: در نتیجه آشوب شب گذشته در میدان النور طرابلس ۵۰ نظامی از جمله شش افسر زخمی شدند، یگان‌های ارتش ۱۹ نفر را که اقدام به پرتاب نارنجک، پرتاب سنگ به سمت خودروهای نظامی، به راه انداختن آشوب و آتش زدن بانکها و خودپردازها می‌کرده‌اند، بازداشت کردند. همچنین یک نفر دیگر به دلیل تیراندازی به سمت تظاهرات‌کنندگان دستگیر شد.

در ادامه این بیانیه آمده، در محله «البحصاص» طرابس، پرتاب سنگ به سمت خودروی نظامیان منجر به زخمی شدن یک نظامی شد.

در خیابان «الحمراء» بیروت پرتاب سنگ و شیشه و امثال آن به سمت نظامیان لبنانی، چهار نفر از آنها را زخمی کرد.

در شهر صیدا نیز سه نظامی زخمی شدند و سه خودروی گشتی آسیب دید. در اتوبان ساحلی محله «الناعمه» هم 21 نظامی بر اثر پرتاب سنگ تظاهرات‌کنندگان آسیب دیدند.

ارتش لبنان در پایان بر ضرورت حفظ مسالمت‌آمیز بودن تظاهرات تأکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد تند ایران از کشورهایی که موجودیت پیمان ان‌پی‌تی را با خطر مواجه کرده‌اند


روایت قالیباف از ۶ شکست دشمن


پزشکیان: ایران، ایران امام رضا است


وزیر نفت: دشمن از محاصره دریایی ایران نتیجه‌ای نخواهد گرفت


جدال در کنگره آمریکا بر سر جنگ ایران؛ تناقض گویی هگست


رایزنی تلفنی عراقچی با همتایان هندی و لهستانی درباره تحولات منطقه‌ و آتش بس


گاردین از صف‌های طولانی آمریکایی‌ها برای لغو تابعیت آمریکا خبر داد


متجاوزان هیچ ارزشی برای حقوق بین‌الملل قائل نیستند


تأکید عربستان بر اجرای کامل معاهده «ان پی تی» و توقف درگیری‌ها در غزه


خدمات شهید لاریجانی تا سال‌ها الگوی درخشان برای کارگزاران ایران اسلامی خواهد بود