آتشباری مرزی پاکستان و هند سه کشته بر جا گذاشت

پنج‌شنبه 11 ارديبهشت 1399
08:52
آتشباری مرزی پاکستان و هند سه کشته بر جا گذاشت ارتش پاکستان بامداد پنجشنبه از تبادل سنگین آتش میان نیروهای این کشور و مرزبانان هندی در امتداد خط کنترل مرزی کشمیر خبر داد که در اثر آن سه غیر نظامی پاکستانی کشته شدند.

العالم - آسیا

جنگ لفظی میان مقام‌های سیاسی و نظامی پاکستان و هند به عنوان رقبای سنتی در جنوب آسیا در روزهای اخیر در حالی تشدید شده که هر دو کشور یکدیگر را به شعله‌ور کردن درگیری‌های مرزی و تلاش برای ماجراجویی نظامی متهم می‌کنند.

در تازه‌ترین رخدادها، ارتش پاکستان بامداد پنجشنبه از تبادل سنگین آتش میان نیروهای این کشور و مرزبانان هندی در امتداد خط کنترل مرزی کشمیر خبر داد.

روابط عمومی ارتش پاکستان اعلام کرد: حملات توپخانه‌ای و تیراندازی مرزبانان هندی به محل سکونت غیرنظامیان در خاک پاکستان سه کشته برجای گذاشت.

ارتش پاکستان به آنچه واکنش مقابله‌جویانه نیروهای این کشور علیه آتشباری طرف هندی خواند، اشاره کرد و مدعی شد که تلفات جانی و خسارت شدیدی به مرزبانان هند وارد شده است.

درحالی که پاکستان و هند این روزها به شدت درگیر مهار ویروس کرونا هستند، مقامات دو کشور یکدیگر را به سوء استفاده از این وضعیت و تلاش برای متشنج‌ کردن مرزهای زمینی متهم می‌کنند.

فرمانده ارتش پاکستان روز گذشته با انجام بازدید سرزده از نواحی مرزی کشمیر، در نزدیکی نوار مرزی مشترک با هند از آمادگی کامل نیروهای پاکستانی برای پاسخ به آنچه که وی تجاوز و نقض آتش‌بس مرزی توسط هند عنوان کرد، خبر داد.

ژنرال "قمر جاوید باجوا"، هند را به نقض حقوق بشر علیه مردم کشمیر (تحت کنترل دهلی‌نو)، حملات مرزی به پاکستان و هدف قرار دادن غیرنظامیان این کشور متهم کرد و افزود: پاکستان دست از پاسخ تلافی‌جویانه بر نمی‌دارد.

خط کنترل مرزی کشمیر میان پاکستان و هند، این روزها بار دیگر شاهد تبادل آتش مرزبانان دو طرف بود و موجب شد تا دولت اسلام‌آباد در اعتراض به درگیری‌های چند روز اخیر، کاردار هند در پاکستان را روز دوشنبه و برای چهارمین بار طی دوهفته اخیر به وزارت امور خارجه احضار کند.

دولت و ارتش پاکستان مدعی هستند که هند برای انحراف افکار عمومی از اوضاع بحرانی کشمیر، به درگیری‌های مرزی دامن می‌زند.

به رغم قرارداد آتش بس میان دو کشور که در سال ۲۰۰۳ امضا شد، مرزهای این دو همسایه در شبه‌قاره به ویژه در منطقه کشمیر همواره دستخوش درگیری و تیراندازی متقابل از سوی دو طرف بوده است.

عملیات هوایی هند در خاک پاکستان در اسفندماه ۹۷، سرنگونی دو فروند جنگنده هندی توسط پاکستان، حادثه تروریستی بهمن‌ماه ۹۷ در منطقه «پولواما» علیه نیروهای هندی، لغو امتیازات ویژه منطقه جامو کشمیر از سوی دهلی و تصویب قانون اعطای شهروندی در هند، از جمله تنش‌های سیاسی، دیپلماتیک و نظامی اخیر میان دو کشور به شمار می‌رود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد