ژاپن وضعیت اضطراری در این کشور را تمدید می‌کند

جمعه 12 ارديبهشت 1399
16:39
ژاپن وضعیت اضطراری در این کشور را تمدید می‌کند نخست وزیر ژاپن قصد دارد تا وضعیت اضطراری در این کشور را به دلیل شیوع ویروس کرونا تمدید کند.

العالم-آمریکا

«شینزو آبه» نخست وزیر ژاپن قصد دارد روز دوشنبه وضعیت اضطراری در این کشور را که به دلیل شیوع ویروس کرونا برقرار شده، تمدید کند.

وضعیت اضطراری ژاپن که برای جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا اعلام شده بود، قرار است ۶ ماه می (۱۷ اردیبهشت ماه) به پایان برسد و آنطور که منابع دولتی ژاپن گفته‌اند احتمالاً برای مدت یک ماه دیگر تمدید شود.

وضعیت اضطراری به فرمانداران محلی، قدرت بیشتری می‌دهد تا از مردم بخواهند در خانه‌هایشان بمانند و از کسبه نیز درخواست کنند که مغازه‌های خود را تعطیل کنند با اینحال، در اغلب موارد برای عدم پایبندی به قوانین، مجازاتی برای افراد در نظر گرفته نشده است و در عوض بر فشارهای اجتماعی و احترام به مسئولان تکیه دارد.

«یوریکو کویکه» فرماندار توکیو روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت که اوضاع پایتخت همچنان دشوار است و از کابینه آبه درخواست کرد که وضعیت اضطراری را تمدید کنند.

تا کنون ابتلای حدود 14 هزار نفر در ژاپن به ویروس کرونا اعلام شده که از این تعداد 480 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

ویدیوگرافیک/فلسطین؛ یک کلام از بحر تا نهر


روایت رسانه اسرائیلی از فشار واشنگتن بر تل‌آویو برای آتش‌بس و خلع سلاح حماس


ترکیه تردد کشتی‌های تجاری به مقصد روسیه را در دریای سیاه محدود کرد


ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد


کاخ سفید ترامپ شبیه کاخ‌های صدام در زمان سقوط است


کاهش ۷۵ درصدی صادرات نفت عراق به دلیل بسته شدن تنگه‌هرمز


نتانیاهو خواستار افزایش ۱۴ میلیارد دلاری بودجه نظامی اسرائیل شد


خنثی‌سازی عملیات تروریستی داعش در منطقه سیده زینب دمشق


عراقچی: مسیر جدید تنگه هرمز در مذاکرات نیروهای نظامی و دریایی ایران و عمان تعیین شده‌است


سخنگوی سپاه: تنگه هرمز به ابزار استراتژیک قدرت تبدیل شده است


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید