داعش مسئولیت حمله به نظامیان ارتش مصر در سینا را بر عهده گرفت

شنبه 13 ارديبهشت 1399
03:12
داعش مسئولیت حمله به نظامیان ارتش مصر در سینا را بر عهده گرفت گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله شامگاه پنجشنبه به نظامیان ارتش مصر در سینا که به کشته و مجروح شدن ۱۰ نفر منجر شد، بر عهده گرفت.

العالم-مصر

گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله شامگاه پنجشنبه به نظامیان ارتش مصر در شمال سینا را بر عهده گرفت.

ارتش مصر شامگاه پنجشنبه از کشته و زخمی شدن 10 نیروی خود در انفجاری خبر داد که یک خودروی زرهی را در شمال سینا هدف قرار داد.

منطقه شبه جزیره سیناء مصر محل فعالیت گروه‌های مسلح تروریستی نزدیک به داعش است. یکی از این گروه‌ها گروهک تروریستی «انصار بیت‌المَقْدِس» است که بعد از اعلام وجود در تابستان ۲۰۱۴، رسما با گروه تروریستی داعش اعلام بیعت کرد.

ارتش مصر از آن زمان با این گروهک تروریستی اعلام جنگ کرد و حتی چندین عملیات گسترده امنیتی انجام داد، ولی عناصر داعش همچنان در شبه جزیره سینا گاه و بیگاه علیه نیروهای مصری عملیات تروریستی انجام می‌دهند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد