ترامپ یک ژنرال بازنشسته را به عنوان سفیر آمریکا در اوکراین انتخاب می‌کند

شنبه 13 ارديبهشت 1399
07:10
ترامپ یک ژنرال بازنشسته را به عنوان سفیر آمریکا در اوکراین انتخاب می‌کند کاخ سفید اعلام کرد که دونالد ترامپ قصد دارد یک ژنرال بازنشسته را به عنوان سفیر آمریکا در اوکراین معرفی کند.

العالم- آمریکا

به گزارش خبرگزاری رویترز، کاخ سفید بامداد شنبه اعلام کرد که دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا قصد دارد «کیت دیتون» را که در حال حاضر مشاور دفاعی ایالات متحده در اوکراین است، به عنوان سفیر واشنگتن در این کشور معرفی کند.

دیتون که همزمان مدیر مرکز جورج سی. مارشال در آلمان نیز هست، در صورت تایید از سوی سنای آمریکا جایگزین «ماری یوانوویچ» خواهد شد که یک سال پیش در بحبوحه تحقیقات مجلس نمایندگان آمریکا برای استیضاح ترامپ اخراج شد.

یوانوویچ در جریان این تحقیقات به مجلس نمایندگان آمریکا گفت که اخراج او زمانی صورت گرفت که مورد حملات و انتقادهای «رودی جولیانی» وکیل شخصی ترامپ قرار گرفته بود.

ترامپ سال گذشته به اتهام تحت فشار قرار دادن رییس جمهوری اوکراین برای انجام تحقیقات علیه پسر «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات برای ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا و رقیب اصلی ترامپ و همچنین مانع‌تراشی در برابر تحقیقات کنگره مورد استیضاح قرار گرفت.

یوانوویچ در کنار «گوردون ساندلند» سفیر آمریکا در اتحادیه اروپا یکی از کلیدی‌ترین شاهدان پرونده استیضاح ترامپ بود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

ویدیوگرافیک/ روابط ایران و پاکستان؛ از برادری 80 ساله تا افق های جدید همکاری


سفر رییس جمهور به مشهد در شب تاسوعای حسینی


طارمی: ارزش واقعی جام‌جهانی، همدلی و اتحاد بیشتر ایرانیان است


پاکستان: برای اجرای مؤثر تفاهم‌نامه بین ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم


بازداشت ۱۱ فلسطینی در جریان یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به کرانه باختری


پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری


تداوم حملات به لبنان؛ ۲۰ مورد تجاوز رژیم صهیونیستی در یک روز


پیروزی نامزد فلسطینی‌الاصل در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات‌ آمریکا


تهران آماده مذاکره برای تأمین نفت مورد نیاز مالزی


اسناد جنایات جنگ اخیر به نهادهای بین‌المللی ارائه شد