توربین‎های بادی اشغالگران در جولان به آتش کشیده شد

شنبه 13 ارديبهشت 1399
20:57
توربین‎های بادی اشغالگران در جولان به آتش کشیده شد منابع محلی در جولان اشغالی سوریه گفتند: افراد ناشناس دو توربین تولید برق که توسط رژیم صهیونیستی برای اجرای پروژه صنعتی رژیم در اراضی اشغلی جولان به این منطقه انتقال داده شده بود را آتش زدند.

العالم – سوریه

خبرنگار العالم گزارش داد؛ گزارشهای رسیده از این منطقه حاکیست که یکی از توربینها که قیمت آن سه میلیون یورو است به طور کامل در آتش سوخت و توربین دوم که قیمت آن 10 میلیون یورو است نیز بیشتر از 50 درصد آسیب دیده است.

رژیم صهیونیستی این توربینها را چهار ماه قبل به جنوب روستای اشغالی بقعاتا منتقل کرده بود.

این منابع گفتند که آتش زدن این دو توربین پیامی به رژیم صهیونیستی و حامیانش است مبنی بر اینکه اهالی منطقه اجازه اجرای این پروژه به رژیم را نخواهند داد.

نیروهای رژیم صهیونیستی چند روز قبل تجمع مردم برای اعلام مخالفت با اجرای این پروژه را با استفاده از زور متفرق کردند.

این پروژه توربینی قرار است در مساحتی بالغ بر 3674 جریب از اراضی اهالی روستاهای مجدل شمس، مسعده و بقعاتا در جولان اشغالی و در فاصله 1500 متری روستای عین قنیه انجام شود.

گزارشهای مطبوعاتی حاکیست که توربینهایی که رژیم صهیونیستی قصد نصب آن را دارد هر کدام 200 متر ارتفاع دارد که معادل یک ساختمان 66 طبقه است.

از سوی دیگر، احداث یک توربین نیازمند احداث قاعده ای از بتون آرمه مسلح در مساحتی بالغ بر 600 متر مربع است که وزن آن بیش از هزار تن است.

0% ...

آخرین اخبار

تصادف قطار با اتوبوس مدرسه در بلژیک؛ چهار نفرکشته شدند


قدردانی رئیس جمهور از حمایت قرقیزستان از ایران در شورای امنیت


مراسم دعای عرفه در عرفات برگزار شد + عکس


تماس تلفنی روسای جمهور ایران و مصر؛ السیسی بر حمایت از مذاکرات تأکید کرد


نگرانی‌ رژیم صهیونیستی و تشدید تنش‌ سیاسی با نزدیک شدن تفاهم میان آمریکا و ایران


انفجار در نزدیکی سواحل عمان


بازتاب رسانه‌ای گسترده پیام مقام معظم رهبری درباره افول جایگاه آمریکا در منطقه


رقابت چین و آمریکا برای اعزام فضانورد به ماه


ضرورت تداوم رایزنی‌ها و تسریع در اجرای توافقات مشترک در راستای تامین منافع متقابل دو ملت


سردار ابن‌الرضا: شگفتانه‌های ایران به مراتب ارتقا یافته است