میان اسد و مخلوف «میلیاردر مشهور سوری» چه می گذرد؟

يکشنبه 14 ارديبهشت 1399
22:54
میان اسد و مخلوف «میلیاردر مشهور سوری» چه می گذرد؟ رامی مخلوف، تاجر و میلیاردر سوری اخیراً دو ویدئو در شبکه های اجتماعی منتشر کرد و همه شبکه ها به ویژه آنهایی که با سوریه دشمنی دارند آن را پوشش دادند مساله را اختلاف میان مخلوف و بشار اسد رئیس جمهوری دانستند و اینکه مساله فراتر از پرداخت مالیات است .

العالم - كشكول

برکسی پوشیده نیست که رامی مخلوف از نزدیکان اسد، دارای امپراطوری از شرکت ها در زمینه های مختلف از جمله ارتباطات است و همه می دانیم دولت سوریه با حجم تحریم های اقتصادی وحشتناک از سوی امریکا و غرب شدیدا به مالیات نیاز دارد بنابراین طبیعی است که این دولت مانند همه کشورها، از این شرکت ها مالیات دریافت کند.

روشن است که رامی مخلوف در ویدئوی اول که دیشب منتشر کرد تلاش می کرد بگوید دولت باید کمی صبر کند و اموالش را مصادره نکند زیرا دارای انجمن های خیریه است و در این صورت فعالیت این انجمن ها قطع خواهد شد بنابراین مشکل واقعی مخلوف و دولت، مالی است و به نظر می رسد دولت قانونا نمی تواند صبر کند به ویژه که مخلوف در این ویدئو از روش برخورد دولت با مساله شکایت کرده است.

وزارت ارتباطات نیز به ویدئوی مخلوف پاسخ داد و گفت شرکت سریاتل (که بیشتر سهامش برای رامی مخلوف است و 20 درصد آن فقط متعلق به دولت است) و شرکت ارتباطاتی (ام تی ان) که حدود 334 میلیون دلارباید به دولت بپردازد این وزارتخانه به انان ابلاغ کرده بدهی خود را تا تاریخ 5/5/ 2020 پرداخت کنند

ویدئو دوم مخلوف نیز امروز منتشر شد که وی با لحن شدیدتری سخن می گفت و همان پیام ویدئوی اول را داشت و مدعی شد این اموال برای مردم و خیریه ها هست بنابراین مشکل مالی را بار دیگر مطرح شد.

با توجه به اینکه مشکل مخلوف و دولت مالی است و این مشکل میان دولت و یکی از بزرگترین شرکت های فعال کشور"سریاتل" پیش آمده و کشور نیز در شرایط جنگی و تحت تحریم های ظالمانه امریکا و کشورهای غربی است ؛ بروز این حوادث، طبیعی به نظر می رسد.

اما رسانه های مزدور به ویژه کشورهای حوزه خلیج فارس به عادت در صدد ماهی گرفتن از آب گل آلود هستند و مساله را سیاسی قلمداد می کنند و در صدد شخصی کردن ماجرا بوده و نشان دهند که میان بشار اسد، رئیس جمهوری و رامی مخلوف پسر دایی وی اختلافاتی وجود دارد و کاملا چشم خود را بر این نکته بسته اند که شاید دولت سوریه در صدد روش جدیدی برای تحمیل نظم مالی و مهار فساد است و طبیعی است چنین شرکت هایی باید مالیات های خود را بپردازند زیرا با توجه به کاهش صادرات و تحریم های غربی بخش زیادی از منابع خزانه دولت هم اکنون از این مالیات ها تامین می شود.

0% ...

آخرین اخبار

توصیه ایران به سازمان شانگهای درباره جنگ تروریستی آمریکایی صهیونیستی


اعلام آماده‌باش کامل ارتش یمن


سه مورد نقض توافق آتش بس در جنوب لبنان


آمادگی کامل شهر فرودگاهی امام برای از سرگیری پروازها 


حزب‌الله عراق: تعیین جایزه برای ردیابی رهبران مقاومت اذعان به ناتوانی آمریکا است


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات جنگ تحمیلی سوم


پیام دکتر پزشکیان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران


پیام سرپرست وزارت اطلاعات به مناسبت روز ارتش


عارف: مدیریت تنگه هرمز با ایران است؛ یا در میز مذاکره یا در میدان حقمان را تثبیت می‌کنیم


سخنگوی ارتش: بیش از ۴۰ نقطه نظامی راهبردی رژیم صهیونی توسط ارتش مورد هدف قرار گرفت