آغاز عملیات بزرگ ارتش و الحشد الشعبی در الانبار عراق علیه بقایای داعش

دوشنبه 15 ارديبهشت 1399
11:52
آغاز عملیات بزرگ ارتش و الحشد الشعبی در الانبار عراق علیه بقایای داعش
ارتش و سازمان الحشد الشعبی عراق، امروز عملیات بزرگ علیه بقایای داعش در غرب استان الانبار را آغاز کردند.

العالم - عراق

ارتش و سازمان الحشد الشعبی عراق، از صبح امروز (دوشنبه 4 می)، عملیات نظامی بزرگی را علیه بقایای داعش در غرب استان الانبار آغاز کردند.

به نوشته پایگاه اطلاع‌رسانی «الحشد الشعبی»، فرماندهی عملیات استان «الانبار» عراق، از آغاز عملیات نظامی بزرگ در غرب این استان با نام رمضان دوم علیه بقایای داعش خبر داد.

«احمد نصرالله» معاون الحشد الشعبی در فرماندهی عملیات الانبار گفت: این عملیات از هفت محور مهم و بر اساس اهداف ترسیم شده، آغاز شد. آغاز شد که در محور نخست آن، فرماندهی عملیات الجزیره با لشکر هفت الحشد الشعبی از ساکنان استان الانبار شرکت دارد و هدف از این عملیات نابودی بقایای داعش است که هنوز در این مناطق فعالیت دارند.

وی افزود: در محور دوم فرماندهی عملیات الجزیره و البادیه و لشکر هشتم، شرکت دارند. در محور سوم تیپ‌های ۱۳ و ۱۸ الحشد الشعبی در فرماندهی عملیات الانبار، در محور چهارم تیپ ۱۹ الحشد در فرماندهی عملیات الانبار، در محور پنجم تیپ ۱۷ الحشد در این فرماندهی، در محور ششم، تیپ ۵۳ لشکر نخست الحشد الشعبی و در محور هفتم ارتش عراق به تنهایی شرکت خواهند داشت.

از سوی دیگر، گروه اطلاع‌رسانی امنیتی عراق طی بیانیه‌ای که نسخه‌ای از آن در پایگاه خبری «ناس» منتشر شد، اعلام کرد: صبح امروز عملیات «اسود الصحراء» (شیران صحرا) در استان الانبار برای تفتیش چند منطقه و تعقیب بقایای داعش در این مناطق آغاز شد.

بر اساس این گزارش، این عملیات تحت نظارت فرماندهی عملیات مشترک عراق برای تفتیش مناطق وادی حوران، الحسینیات، الکعره اچ٢، وادی الحلکوم تا مرزهای بین‌المللی آغاز شد و فرماندهی عملیات الانبار و الجزیره و الحشد الشعبی در غرب الانبار و یگان‌هایی از الحشد العشائری در آن مشارکت دارند.

در این بیانیه آمده است که عملیات اسود الصحراء در 9 محور با پشتیبانی نیروی هوایی ارتش برای پیگرد بقایای داعش و دستگیری افراد تحت تعقیب صورت می‌گیرد.

بر اساس این گزارش، در ساعات اولیه آغاز این عملیات، یک تیپ از الحشد الشعبی موفق به کشتن سه سرکرده تروریستی داعش در منطقه «المدهم» و منفجر کردن خودروی حامل مواد منفجره شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آغاز مرحله آزمایشی مسیر ترانزیتی جدید دوشنبه - کابل - تهران در ماه آینده


گزارش پولیتیکو: اشتباه محاسباتی واشنگتن در جنگ با ایران؛ از درک نادرست انگیزه‌ها تا غافلگیری در میدان


پس از پیگیری فدراسیون؛ کاپ کشتی آزاد ایران به کشور رسید


رایزنی وزرای کشور ایران و قطر در باره تحولات اخیر منطقه


دعوت وزارت علوم از ایرانیان خارج از کشور برای همکاری پژوهشی


آمار مرزبانی فراجا؛ خروج بیش از ۳ میلیون زائر برای اربعین


آمار فرمانده قرارگاه اربعین فراجا؛ بازگشت ۱.۷ میلیون زائر با سلامت کامل


نوجوان ایرانی بهترین دروازه‌بان هاکی زیر ۱۸ سال آسیا


تغییر الگوی توسعه فناوری کشور؛ تمرکز بر نوآوری


جنگ هوش مصنوعی؛ ابتکار ۱۰ میلیارد یورویی اروپا برای مقابله با شرق و غرب جهان