دولت ترامپ مرگ و میر کرونا را روزانه ۳ هزار نفر پیش بینی کرده است

دوشنبه 15 ارديبهشت 1399
23:03
دولت ترامپ مرگ و میر کرونا را روزانه ۳ هزار نفر پیش بینی کرده است یک رسانه آمریکایی گزارش داد که دولت آمریکا در حالی قصد بازگشایی اقتصاد این کشور را دارد که خود پیش‌بینی می‌کند ظرف چهار هفته آینده میزان مرگ‌ومیر بر اثر کرونا در آمریکا به سه هزار نفر در روز خواهد رسید.

العالم - آمریکا

نشریه آمریکایی نیویورک‌تایمز روز دوشنبه با استناد به یکی از اسناد داخلی دولت آمریکا گزارش داد که کاخ سفید در حالی به دنبال بازگشایی اقتصاد آمریکاست که خود پیش‌بینی می‌کند که تا اول ماه ژوئن (12 خرداد) میزان مرگ‌ومیر بر اثر کرونا ممکن است به سه هزار نفر در روز نیز برسد.

بر اساس سندی که نیویورک‌تایمز منتشر کرده، این پیش‌بینی دولت آمریکا مبتنی بر الگوهای آماری مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا (CDC) و نمودارهای ارائه شده از سوی آژانس مدیریت بحران فدرال این کشور است. در این الگوها و نمودارهای آماری، پیش‌بینی شده است که در پایان ماه جاری میلادی تعداد موارد ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا به 200 هزار نفر در روز افزایش خواهد یافت.

بر اساس آخرین آمارهای رسمی منتشر شده از سوی نهادهای دولتی آمریکا، تاکنون حدود 1.2 میلیون نفر در این کشور به ویروس کرونا (بیماری کووید-19) مبتلا شده‌اند که از این تعداد بیش از 69 هزار نفر جان باخته‌اند.

آمریکا از لحاظ تعداد مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا، با اختلاف فاحشی نسبت به سایر کشورها در رتبه نخست جهان قرار گرفته است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند