ابوظبی از تشکیل دولت جدید عراق استقبال کرد

جمعه 19 ارديبهشت 1399
09:32
ابوظبی از تشکیل دولت جدید عراق استقبال کرد وزیر امور خارجه و همکاری بین‌المللی امارات عربی متحده ضمن استقبال از تشکیل دولت جدید عراق، برای آن آرزوی موفقیت و ثابت قدمی کرد.

العالم- آسیا

«عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر امور خارجه و همکاری‌ بین‌الملل امارات عربی متحده، شامگاه پنجشنبه، از تشکیل دولت جدید عراق به نخست‌وزیری «مصطفی الکاظمی» استقبال کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی کشور امارات «وام»، ابوظبی ابراز امیدواری کرد که دولت مصطفی الکاظمی بتواند خواسته‌های ملت «برادر» عراق را در زمینه تأمین امنیت، ثبات و رشد برآورده کند.

وزیر خارجه امارات همچنین ابراز امیدواری کرد که دولت جدید این کشور، ثبات عراق را بالا ببرد، حاکمیت این کشور را حفظ کند و به رونق عراق کمک کند.

عبدالله بن زاید آل نهیان در ادامه بر اشتیاق شدید امارات به تعمیق و گسترش همکاری‌ها و روابط برادرانه میان دو کشور عراق و امارات و پیشبرد این روابط در راستای خدمت به دو کشور و ملت «برادر» در تمام زمینه‌ها تأکید کرد.

در همین ارتباط، ترکیب پیشنهادی دولت جدید عراق در جلسه بامداد روز گذشته پارلمان این کشور به رأی گذاشته شد به‌طوری که پانزده وزیر پیشنهادی موفق شدند رأی پارلمان را به دست بیاورند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


تأکید ایران و هند بر تقویت ارتباطات میان نهادهای علمی دو کشور


اوراسیا با اولویت‌بندی ایران و چین، نقشه تجاری خود را بازترسیم می‌کند