جو بایدن: ترامپ خطر جنگ در خاورمیانه را افزایش داد

شنبه 20 ارديبهشت 1399
05:04
جو بایدن: ترامپ خطر جنگ در خاورمیانه را افزایش داد نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا گفت: ترامپ با تصمیم خروج از توافق هسته ای (برجام) خطر جنگ در خاورمیانه را افزایش داده‌است.

العالم-آمریکا

«جو بایدن»، نامزد بالقوه حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در بیانیه‌ای به مناسبت دومین سالگرد خروج آمریکا از «برجام» از سیاست «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران انتقاد کرد.

بایدن در این بیانیه یادآوری کرده با وجود گذشت دو سال از خروج آمریکا از برجام به دستور دونالد ترامپ هنوز وعده او برای عقد توافقی بهتر با ایران محقق نشده است.

نامزد بالقوه حزب دموکرات همچنین اقدام ترامپ در وتوی مصوبه کنگره آمریکا برای جلوگیری از هر گونه اقدام نظامی علیه ایران بدون مجوز کنگره را نشان‌دهنده «اهانت» او به جایگاه کنگره به عنوان یکی از بخش‌های حاکمیت آمریکا دانسته است.

در بیانیه جو بایدن آمده است: «یک نکته کاملاً آشکار است: تصمیم‌گیری‌های سیاسی دونالد ترامپ خطر جنگ در خاورمیانه را افزایش داده است. او دو سال پیش در چنین روزی از توافق هسته‌ای ایران خارج شد.... در آن زمان او وعده رسیدن به توافقی بهتر را داد. این وعده محقق نشده است».

جو بایدن در ادامه نوشته ایران فعالیت هسته‌ای و فعالیت‌هایش در منطقه را افزایش داده است.

دولت آمریکا بعد از خروج از توافق هسته‌ای برجام در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» و یا ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه روی آورده است.

با این وجود، دونالد ترامپ که وعده می‌داد با اجرای سیاست‌های سختگیرانه علیه ایران می‌تواند این کشور را برای عقد توافقی بهتر پای میز مذاکره بیاورد به دلیل ناکام ماندن برنامه‌هایش در قبال ایران علی‌رغم تشدید تنش‌ها، در آمریکا به شدت تحت فشار قرار گرفته است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا شد


هشدار سفارت ایران در اتریش درباره عواقب شدید هرگونه اقدام تحریک‌آمیز


دیدار مهدیه اسفندیاری با وزیر امور خارجه


پاکستان یورش صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی را محکوم کرد


عفو بین الملل: ادامه تجارت اروپا با "اسرائیل" شرم آور است


بقائی: تصمیم قطعی برای شرکت یا عدم شرکت در مذاکرات پاکستان هنوز گرفته نشده است


پزشکیان: باید به جای رقابت‌های مخرب، رقابت در خدمت‌رسانی شکل بگیرد


الحوثی: در برابر هرگونه تجاوز به ایران، بی‌طرف نخواهیم بود


کارشناس نظامی روسیه: تعرض به ناو ایرانی مغایر با حقوق بین‌الملل بود/ پیام پهپادهای صورتی


رئیس جمهور نیکاراگوئه: ترامپ عقل سالمی ندارد


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا