«الحشد الشعبی» توطئه تروریستی در استان «الانبار» را ناکام گذاشت

يکشنبه 21 ارديبهشت 1399
12:03
«الحشد الشعبی» توطئه تروریستی در استان «الانبار» را ناکام گذاشت تیپ 26 «الحشد الشعبی» عراق از خنثی‌سازی توطئه‌ای تروریستی برای هدف گرفتن منطقه‌ای در استان «الانبار» خبر داد.

العالم- عراق

تیپ ۲۶ «الحشد الشعبی» امروز (یکشنبه) اعلام کرد، توطئه‌ای تروریستی برای هدف گرفتن منطقه «النخیب» در استان الانبار واقع در غرب عراق را ناکام گذاشته است.

بر اساس گزارش «موازین نیوز»، الحشد اعلام کرد، بر اساس اطلاعات دقیقی که در این خصوص دریافت کرده تیمی تاکتیکی از تیپ ۲۶ را به عمق ۲۵ کیلومتری صحرای الانبار اعزام کرده و این تیم راکت‌اندازهای آماده شلیک به همراه شش راکت و یک موتورسیکلت را کشف کرده‌اند و هدف این راکت‌ها منطقه «النخیب» استان الانبار بوده است.

در ادامه بیانیه الحشد الشعبی آمده، تروریست‌ها در این منطقه پا به فرار گذاشته‌اند.

«قاسم مصلح» فرمانده عملیات الانبار در الحشد الشعبی دیشب نیز از مقابله با نفوذ عناصر داعش در منطقه شرق «عکاشات» در غرب الانبار -در مرزهای عراق و سوریه- خبر داد.

مصلح از تبادل آتش میان نیروهای الحشد و عناصر داعش خبر داد و افزود، تروریست‌ها با موتورسیکلت و خودرو به عمق صحرا فرار کرده‌اند.

وی در پایان بر آمادگی نظامی نیروهای الحشد الشعبی برای محافظت از الانبار و اهالی آن تأکید کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ارتش یمن: سه معادله را به عربستان تحمیل کردیم


رئیس پارلمان لبنان: اتفاقات جنوب لبنان قابل تحمل نیست


پاکستان: حملات اسرائیل به سوریه نقض آشکار قوانین بین المللی است


جهاد اسلامی: رژیم صهیونیستی بر ادامه جنگ نسل‌کشی و کشتار در منطقه اصرار دارد


تأکید عراقچی بر تأثیر تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی بر روحیه عراقی‌ها


ترامپ تمرین‌های نظامی مشترک با کره جنوبی را کوتاه کرد


سفر قالیباف به بغداد؛ تحرک دیپلماتیک عالی‌رتبه و تأکید مجدد بر اصول ثابت منطقه‌ای +فیلم


در نخستین روز سفر قالیباف به عراق صورت گرفت؛


سناتور دموکرات ترامپ را به گرفتار کردن آمریکا در باتلاق جنگ متهم کرد


بزرگداشت رهبر شهید در قزاقستان